Po ocenie jaka filmwebowicze a raczej dzieci daja temu filmowi wnioskuje tylko jedno zeby uznac film za arcydzielo w tym kraju wystarczy kilka dup (i to nie najwyzszej jakosci) i kilka fajnych samochodow nic wiecej sie nie liczy ech niestety rece opadaja nie ma to jak oceniac ten film na tym samym poziomie co Skazani na Shawshank Leona Zawodowca i wiele innych :/
mam 2 pytania:
1. Oglądałeś film czy oceniasz go tylko po plakatach, zwiastunach, luźnej fabule i banalnej tematyce ?? Zauważyłem że jak ktoś chce zwrócić na siebie uwage to krytykuje właśnie takie filmy jak ten.
2. Czy każdy nie może mieć swojego gustu ?? Jeden woli ciężkie kino obsadzone nazwiskami i podniosłymi scenami, a inny woli lekki film akcji gdzie sie coś dzieje i niema przynudzania. Jeśli miałby mteraz wybierać między Leonem a Tokyo Drift to chyba wybrałbym TD bo Leon już mnie nudzi :P
Odpowiedz na 1 pytanie:
Tak ogladalem ten film bylem nawet na nim w kinie ale zaluje i to z calego serca
Odpowiedz na 2 pytanie:
OK ja rozumie ze sa gusta i gusciki ale oceniac ten film na 9 w skali do 10 to jest niewielka przesada bo uwazam ze jest 1000 lepszych i bardziej wartosciowych filmow nawet z tej twojej lekkiej polki filmow akcji
PS jak bym chcial zwrocic na siebie uwage to poszedl bym na rynek w Krakowie i rozpoczal chod na 50 kilometrow po sukiennicach calkiem nago
Moim zdaniem film jest bardzo do bani. Zgadzam sie z przedmówcą. Jak chcecie dobrej roli Vin Diesla to obejrzcie sobie Find Me Guilty- naprawde dobry film z nim w roli głównej.
A szybcy i wściekli to...
-ta aktorka wygląda jak gołota kobieta (jak po walce bokserskiej)
-ten aktorzyna smieje sie jak tępak
-fabuła jako taka praktycznie nie istnieje i jest do bólu przewidywalna no i naciągana ze...
MOONMAN mam pytanie do 1 odpowiedzi :D
W jakim kinie go oglądałeś ?? Chyba że w USA albo na swoim kinie domowym :D nie żebym sie czepiał ale premiera w polsce jest w sierpniu (tak przynajmniej podaje filmweb). No ja też uważam że jest od groma lepszych filmów np. właśnie Skazani na Shawshank albo Zielona Mila. Z lżejszych filmów wolę np. pierwszą część Szybkich i wściekłych, albo Kroniki Riddicka też z Vinem Dieslem. PS ok lepiej nie zwracaj na siebie uwagi, wierze ci na słowo :D Pozdrawiam