PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=119215}

Szybcy i wściekli: Tokio Drift

The Fast and the Furious: Tokyo Drift
2006
7,1 191 tys. ocen
7,1 10 1 190991
4,8 30 krytyków
Szybcy i wściekli: Tokio Drift
powrót do forum filmu Szybcy i wściekli: Tokio Drift

Jakiś żart!

ocenił(a) film na 1

Zacząłem oglądać ten film tylko dla samochodów i scenerii Tokyo,mimo tego bałem się,że nie wytrwam do końca,jeżeli chodzi o treśc,aktorstwo i odniesienie do rzeczywistości załamałem się,chociaż z drugiej strony nie spodziewałem się niczego lepszego po poprzednich częściach.Film tandetny,plastikowy i głupi aż do bólu.

ocenił(a) film na 9
maniak_3

"Zacząłem oglądać ten film tylko dla samochodów i scenerii Tokyo" - to dlaczego oceniasz reszte?

I jeszcze jedno - czego sie spodziewales po filmie tego typu, a dokladniej po tej czesci? Przeciez skoro widziales poprzednie czesci i ci sie nie podobaly to po co ogladales czesc trzecia?

Rozne sa gusta odnosnie kazdego rodzaju filmu, ale najwiecej "obrywa" sie zawsze filmom akcji, a juz najwiecej gdzie glowna role, jezeli mozna tak to ujac, graja samochody (wszyscy krytycznie nastawieni nazekaja na brak fabuly o_O ).

Pozdro

ocenił(a) film na 1
ErmacX

Po pierwsze oceniam reszte ponieważ skutecznie utrudniała mi podziwianie samochodów i scenerie Tokyo.Po drugie było jednak nieco gorzej niż się spodziewałem.Po trzecie w poprzednich częściach udało mi sie nie zwracać uwagi na fabułe,niestety w tej już przegieli co mnie strasznie denerwowało i nie pozwoliło się wyluzować jak na dobrym kinie akcji którym ten film z pewnością nie był,co do powdów oglądania części trzeciej już pisałem (samochody,sceneria itp),następnym powodem może być fakt,że żeby przeciwdziałać gównom trzeba je znać.Po czwarte lubie filmy akcji i nie wypowiadam się bez sensu negatywnie na ich temat jeżeli są dobre,jeżeli chodzi fabułe w tym filmie to z pewnością nie narzekam na jej brak,tylko na to,że w ogóle jest bo robi z tego filmu parodie (przy odpowiednim nastawieniu można się niezle pośmiać),wolałbym żeby jezdzili bez sensu w kółko samochodami,wtedy owszem byłby brak fabuły,ale nie przeszkadzało by to w oglądaniu samochodów i jazdy bokiem :)

ocenił(a) film na 1
maniak_3

Na tym forum pisałem to już ok 4 razy, ale napisze jeszcze raz....FILM to FILM, i nic nie usprawiedliwia jego tandetności, nawet najnowsze samochody, najpiękniejsze kobiety, Tokyo, film chała i tyle, a to że wszyscy wiedzieli że będzie chałą również nie usprawiedliwia tak popularnej żenady jak szybcy i wściekli wyświetlanej tak często i oglądanej tak często przez jej wiernych tuningowych fanów.!!