Ja chce kurde wielki powrot mistrzow kierownicy, Briana O'Connera i Doma Torreto. Dwa poprzednie filmy byly super nie wyobrazam sobie kolejnych czesci bez gry Walkera. Poprostu jak to zobaczylem to az sie podlamalem...jeszcze w dodatku murzyn gra glowna role, onie sa dobzi w kosza nie za kółkiem kurde...chociaz ten z 2 czesci byl super kolo:). Porażka, porażka...nie chce mi sie tego komentowac to bedzie jakas pozywka dla amerykanskiej "kultury" hip hopu. Mam juz dosc teledyskow z brazowymi panienkami i kolesiami w zlotych lancuchach, a teraz jeszcze to. Dno , prawdziwy zawod z mojej strony.
Zgadzam się...gdzie jest przystojny Paul Walker. Bez niego ten film już nie będzie taki sam. Skoro to jest dalsza część to powinni w niej być starzy bohaterowie!!
jak sobie nie wyobrazasz to nie ogladaj xDDDD:D co mnie to interesuje ze CI sie nie podoba ze nie ebdzie O'Connera :D kto Ci karze to ogladać?? nie płacz przyszlym razem tak :) i na dodatek rasista/ka jak juz napisalem nie ogladaj a nie piszesz taki gowniany komentarz :) prawda, masz prawo do wypowiedzi no ale bez przesady