Jak dla mnie ta seria to wogóle mistrzostwo świata. Pierwsza część to jeden z najlepszych filmów jakie widziałem a druga część była troche gorsza od jedynki (ale i tak zajebista)... Już się nie moge doczekać tego filmu, choć z zupełnie inną obsadą. III zapowiada się zajebiście- szczególnie muzyka która WYMiATA!!!
Tak jak mówi przedmówca "..." naprawde niewiele bylo tych filmow w Twoim życiu.
Seria F&F to dla mnie gatunek Si-Fi i Fantasy, bo gro rzezczy jest tak samo nierealne jak w AvP, Batman czy Supermen.
TAK wiec twierdzenie o "wymiatajacym filmie" zostaw dla siebie ... bardziej wymiatałby jakiś dokument o nielegalnych wyścigach czy nawet cos nakrecone z mniejszym zaangażowaniem si-fi, niż to fantastyczne kino dla szybko podniecającego się widza...
no moze i macie po czesci racje :) ale to filmy sci-fi odnosza najwieksze sukcesy :) i przyciagaja najwiecej widzow :) i tych "szybko podniecajacych sie widzow" jest chyba znacznie wiecej niz tych zamulonych :) ktorzy ida do kina zobaczyc i wychodza bez emocji :) co do wymiatania :) to zauwaz ze sa sceny w ktorych jezdza bez blueboxa :) i to nie jest proste :) mysle ze nawet Maciej Polody mialby spory problem wjechac na parking bokiem po spirali :) wiec zanim zaczniecie rzucac miesem ze jestem szybko podniecajacym sie widzem to wpierw dowiedcie sie co to jest drift :)
co do realnosci :) w zwiastunie pokazali sporo trudnych trickow :) ale wszystko mozna zrobic wystarczy miec sporo kasy talent, i zamilowanie do driftu:) dalej:
co w tym zwiastunie wydawało CI sie nie realne :) ?? moze jak auto bylo skierowane do kierunku powiedzmy PN a jechalo bokiem na WCH?:) coz magia driftu :) dlatego kocham ten sport :)
Jak masz dobre zawieszenie i sporo mocy z napedem na tylna os. to tak samo bys mogl jezdzic :) Pozdrawiam
Obejrzałam naprawdę bardzo dużo filmów w swoim życiu. Widziałam te lepsze i te gorsze. Serię F&F(tj 1 i 2 część) uważam za świetną.Jest w czołówce moich ulubionych filmów. Te samochody, pościgi, lekki dreszczyk emocji, gra aktorów (Paul Walker ... ah ;) ) i przede wszystkim ten klimat to jest coś co bardzo bardzo lubię. Na 10 pkt z pewnością dałabym 9 :)