PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=119215}

Szybcy i wściekli: Tokio Drift

The Fast and the Furious: Tokyo Drift
2006
7,1 191 tys. ocen
7,1 10 1 190991
4,8 30 krytyków
Szybcy i wściekli: Tokio Drift
powrót do forum filmu Szybcy i wściekli: Tokio Drift

Film ogólnie może być, ale zakończenie kompletnie mnie zawiodło. Po co Vin Diesel? Od razu można się domyślać co będzie w kolejnej częście, która zapewne powstanie. Zresztą ok, mogli go jakoś wprowadzić, ale kurczę w jaki sposób mógł on być spokrewniony z Hanem? Dziwne to zakończenie, nie podobało mi się ani trochę.

letskillallbugs

Diesel nie był spokrewniony z Hanem tylko "był dla niego rodziną". Subtelna różnica.

jose_arkadio

W moim tłumaczeniu jest wyraźnie napisane: "ponoć był spokrewniony z Hanem". Drobna wpadka.

letskillallbugs

ja sie wtrace ze jesli powstanie nastepna czesc, juz pisalem to tylko w innym temacie, to ja bym widzial to tak: shaun i van disel jako najlepsi kumple prowadza zycie DK. stary DK nie wytrzymuje bez Neeli i postanawia ja ukrasc. wtedy shaun z vanem postanawiaja ja odbic, lecz dowiaduja sie ze stary dk uciekl do ameryki, wyruszaja wiec za nim. akacja znowu rozgrywa sie jak w dwoch poprzednich czesciach w ameryce. fajnie by bylo gdyby sie okazalo ze shaun jest bratem Briana bohatera 1 i 2 wersji. oni spotykaja sie w stanach i Shaun, Van Disel(jako Dominic z pierwszej czesci) oraz Brian. rozpoczynaja przygode wyscigow ulicznych w ameryce.
moze dlatego wprowadzili vana zeby rozegrac to w ten sposob. ale fajna by bylo jak by sie pojawila 4 czesc

letskillallbugs

ja mam: mowi ze Han był dla niego rodziną

ocenił(a) film na 7
Tymol

a ja slyszalem ze Han był synem Hana S. z Gwiezdnych Wojen :-P
hehe...a tak na serio to jesli maja w planach 4ta czesc to napewno proba polaczenia postaci watkiem fabularnym (tak jak ktos tam juz napisal) bedzie nieudana...bedzie poprostu wiało nudą!!! ja chce cos nowego i "odjazdowego"...kto jest ze mną? I said who's fuckin' with me??? heh ;-)

G_R_Z_3_C_II_U

Słyszałem, że ma być czwarta część. Diesel mówił w jednym z wywiadów, że po przerwie ( w 2 częsci przecież nie grał) chętnie zagra w następnych. W trzeciej zagrał epizod, mam nadzieję, że w czwartej bedzie grał pierwszoplanową.

jose_arkadio

Powiem szczerze, że mam cichą nadzieję, że Diesel się nie pojawi. Pierwsza z nim część była fajna, ale żeby wprowadzić go teraz w kolejnej trzeba będzie wymyślić coś, co w jakiś sposób powiąże go z częścią 2. i 3. Zamiast nowej postaci będziemy mieli kontynuację, może być drętwo. Zresztą nie lubię go, może dlatego nie chcę, żeby grał w tym filmie :P