Niestety, ale scena pościgu za samochodami z sejfem to największa bujda na resorach jaką widziałem. Film nie dla lasek, chyba że chcą szybko zasnąć. Typowy morderca czasu, najlepiej oglądać z browarem w ręku. Tyle w temacie.
Jakoś ja nie zasnęłam :) Mi się osobiście podobał, trochę za mało wyścigów, no ta ucieczka z sejfem trochę przesadzona, ale ogólnie fajniy... Co do browaru to tak, z browarem też fajnie by się oglądało :)
w zasadzie to masz racje, scena pościgu łamie kilka zasad fizyki no ale czego nie potrafią zrobić ameryknie:) można go obejrzeć jeżeli ma się akurat ponad 1,5 h wolej .
Podzielam to zdanie. Może bez spania, jednak kity wyprowadzone w tym filmie wielokrotnie wprawiały mnie w zdumienie.
Jak stalowa linka przy rozpędzonym samochodzie mogła przeciąć betonowe kolumny budynku, a ich nawet nie szarpnęło? KIT NAD KITY
Jeszcze dodam jedną wesołą kwestię, która mnie po prostu rozbawiła co nie miara, chodzi o akcje z kibla. Wycieli dużą dziurę w ścianie, na komisariacie na którym była masa policjantów. Oczywiście przez pare dni nikt się nie kapnął i nie wpadł na to, że typy od sprzątania nic nie wyczyścili, a na domiar zostawili dziure przy przewodach na kilka dni. Zniknięcia policyjnych samochodów przez 2 czy 3 dni również nie zauważono... Jak dla mnie najgorszy z całej serii, 5 gwiazdek.
moim zdaniem fajny film, co do sejfu to faktycznie głupio wyglądało... jednak jak go pokazali otwartego sie okazało, że te ściany miały jakieś pare cm.... druga sprawa mogliby po prostu w scenie jak mówi o sejfie dodać parę informacji na temat jego wagi albo ... cokolwiek...
czasem mam wrażenie, że film mógłby być naprawdę super gdyby dodali takie "szczegóły" w stylu
te wozy policyjne to coś tam wzielismy je z X podstawiliśmy Y
tak samo z tym czyszczeniem kibla wystarczyłoby, że tamci by zamknęli kibel pod pretekstem, że to gówno chemia będzie jeść przez tydzie;)
podchodziłem na luzie i mi osobiście sie bardzo podobał
czekam na 6 ;)