Zostawajcie po napisach końcowych! Twórcy przygotowali tam małą niespodziankę. Wiele osób już na pewno o tym wie, wielu już obejrzało tę scenę, ale jak byłem wczoraj w kinie to z całej sali zostało chyba z 6 osób...
Co tam było? plisss napiszcie, bo niewiadomo czy na wydaniu DVD będzie ta scena..... :((
no, jesli ta ostatnia scena to prawda, to nastepna czesc bedzie gniotem :( Mam nadzieje, ze to tylko teaser :)
główny problem polega na tym, że jak tylko pojawiają się jakieś napisy na koniec to w polskich kinach nagle jeb i zaczynają się światła świecić, drzwi wyjściowe zostają otworzone itd...
to nie jest prawda. w helliosie w opolu właśnie światła się nie oświeciły ale ludzie zaczęli wychodzic xD
A o co dokładnie chodzi w tej ostatniej scenie bo ja oglądałam filmw bardzo kiepskiej jakości a napisy PL na koncu nie były przetlumaczone i tam jakaś babka (Chyba z Za szybcy za wściekli -była wtyczką policji czy coś)przyszła do tego czarnego co chciał Doma aresztować i tam na końcu pokazuje mu w papierach zdjęcie Letty.
O co tam dokładnie chodzi bo strasznie słaba jakość była i wgl. nie wiem dokładnie.
Byłem dziś w kinie i jak to oczywiscie bywa zaraz po pojawieniu sie napisów wszyscy wstali zapaliło się światło i te sprawy i nie zostalem ;/
Mógłby ktoś powiedzieć dokładnie co to za scena i o co tam chodzi? z gory dzieki
i jeszcze jedno pytanie, podobno Han zginął w czwartej części, to jakim sposobem tu się pojawia???
Tak tak tak!!!! Dołączam się do apelu!!! Zostańcie po filmie! Pokazany jest jeden ogromnie zaskakujący i wnoszący niezłe zamieszanie do kolejnych części wątek! :):);)
Dzizas ludzie, jak mozecie zadawac pytania typu: jak on moze grac w 5 czesci jak zmarl w 4?????? POWINNISCIE WIEDZIEC ZE FILM JEST KRECONY NIE CHRONOLOGICZNIE!
A co do napisów koncowych, to akurat w Mulitikinie gdzie tylko graja ten film, swiatla nie zapalaja sie kiedy lecą napisy :) Ludzie se debilami i wychodza zanim zdązą pomyślec :) hehe
nikt nie pieprzy tylko kolega ma rację. Seria nie idzie po kolei. Odpowiednia kolejność to szybcy i wściekli, za szybcy za wściekli, szybko i wściekle, szybcy i wścieki 5, teraz kolejna część która powstanie a na koniec tokio drift gdzie ginie Ham i nie ma Briana i reszty.
a jeszcze jedno, była scena z Monicą Fuentes, a czy później po napisach coś jeszcze było? bo nie zapaliły się światła ale ja już wyszłam..
Po prostu kozacki film i tyle w temacie. Polecam kazdemu i tylko w kinie! Swietnie sie bawilem. Film z jajem, mega akcja i jest na co popatrzec. Z checia obejrze 2 raz, dawno takiej rozpierduchy nie widzialem.
Kurcze :D od początku nie wierzyłem w śmierć Letty :P po prostu coś mi nie pasowało w tym całym zabójstwie ! A terazzz taka niespodzianka. CZEKAMY !
Pytanie czy do piero po koncowych napisach jest ta scena co eva mendes przychodzi do hobssa i mu pokazuje te akta letty ??????