w dobrym stylu, chociaż odbiega trochę od pozostałych części. Brakowało mi po prostu więcej fajnych wozów i zwykłego ścigania się po ulicach. Na plus na pewno cała otoczka, klimat, fajnie było zobaczyć ważniejsze postaci z poprzednich części razem do kupy, no i The Rock zaprezentował się naprawdę dobrze, wreszcie widzę go w czymś 'większym'.
PS Skoro ten azjata, kumpel Dom'a w tej części żyje, to wychodzi na to, że i ta część dzieje się przed "Tokio Drift"...
Tak zgadzam się chyba będzie kolejna cześć :) tylko ciekawe jaka będzie obsada :) bo mam wrażenie że bardzo dużo możne się zmienić niestety :/ a ja jednak lubię starą zasłużona obsadę aktorów najbardziej :)
z tego co gdzies czytalem ma grac Dom, Brian, Mia, Letty, Hobbs i nie wiem czy Han tez tego pewny nie jestem :)
na razie nie podpisali kontraktów tak czytałam :) i uważam że bez głównych bohaterów to nie będzie nic ciekawego mam nadzieje że wystąpią. Tylko boje się że wyjdzie z tego masło maślane, tutaj cała ekipa się wycofuje idzie w cień, zmienia tożsamość aby potem znowu wpaść w kłopoty . Do tego Brian i Mia z dzieckiem hmmm chyba że maja zamiar zn im uciekać albo od raczkowania uczyć prowadzić auto :)
no właśnie :/ . Wszystko to takie naciągane na maxa. Tak się starali kupić sobie wolność ( nowe paszporty itp. ) a teraz znowu będą się pakować w kłopoty.Trudno uwierzyć w to .
No zobaczymy :) możne nie będzie tak źle :) na razie nic nie wiadomo moim zdaniem na temat obsady ani niczego wiec nie przesądzajmy :)