7,4 186 tys. ocen
7,4 10 1 186385
6,8 26 krytyków
Szybcy i wściekli 5
powrót do forum filmu Szybcy i wściekli 5

Ten film jest tylko w Multikinie i to jest kompletna porażka - jak rozumiem ograniczenie dostępu do filmu poprzez puszczanie go w jednej sieci kin (w W-wie są do dokładnie 2 kina na całe ponad 2 milionowe miasto - liczę tu przyjezdnych nie tylko mieszkających na stałe, stąd te liczby) jest jakże skuteczną metodą walki z piractwem !!! Byle tak dalej- gratulacje . Ja chciałem pójść na ten film ale teraz muszę czekać na wypożyczenie go na DVD (bo do Multikina mam ponad godzinę w korkach w jedną stronę) no i oczywiści DVD jest w 2D.Kicha.

ocenił(a) film na 10
Trent9

Niestety multikino coraz czesciej ma te ciekawsze filmy niż Cinema-city a te dwa kina są w moim mieście, jedynie co multikino ma beznadziejne to fotele które podnoszą sie do góry, i bardzo wąskie przejscia to jest kompletna porażka, nie wiem moze tylko w moim miescie. Jak lubisz serie ''SZYBCY I WŚCIEKLI'' to strać tą godzinę na dojazd bo naprawde werto zobaczyć to na duzym ekranie !!! plenery i ta całą malownicza brazylia, jest tego warte.

Trent9

W Warszawie masz 4 Multikina - URSYNÓW, TARGÓWEK, CENTRUM i WOLA. Więc czemu mówisz, że dwa?

Martitta_4

Fakt sorry - bo właściwie zawsze chodzę do Cinema i w głowie miałem tylko Ursynów i Złote Tarasy. Ale i tak do wszystkich daleko -:(