7,4 186 tys. ocen
7,4 10 1 186385
6,8 26 krytyków
Szybcy i wściekli 5
powrót do forum filmu Szybcy i wściekli 5

Jakim Prawem?!

ocenił(a) film na 3

Po prostu jestem zszokowany, jak to jest możliwe , że to coś ma średnią ocenę pod 8. Niby
według internautów ta część jest najlepsza z całej serii? Jeśli liczycie na bitwę i strzelaninę a nie
na jazdę autem , wyścigi i tym podobne to może faktycznie ta jest lepsza. Aha i jeszcze jedno
szukam ludzi do napadu , mamy golfa 4 i kadeta mamy zamiar podczepić na linach 10 tonowy
sejf banku BZ WBK i zaciągnąć go do mojego garażu , zainteresowanych proszę o kontakt.

ocenił(a) film na 10
benrot

Ponieważ film jest zaj.bisty a twoja ocena 3/10 jest dla mnie smieszna i żałosna i mogę się załozyć że nawet go nie widziałeś 4 tyś głosów i srednia 8,1 mówi sama za siebie! A ciebie pewnie szlak trafia że taki gatunek filmowy ma ma taką wysoką ocenę to zrozum ze nie każdy jest koneserem kina i naie tylko ambitne filmy mogą się ludziom podobać!!!

benrot

a od kiedy filmy są robione realistycznie:p naprawdę mało jaki film akcji zawiera wszystkie prawa fizyki. Z reguły są one naginane, a bohaterowie mają nadzwyczajną wytrzymałość, kondycję i siłę. Ale to są filmy rozrywkowe i takie mają być. A film super!