Tak sobie myślę że Dwayne Johnson mógłby spokojnie zagrać role Diesla (właściwie to większość jego ról), ale Diesel już nie sprawdziłby się w rolach Johnsona (szczególnie tych komediowych). Po zatym rola Johnsona w tym filmie była dość śmieszna ale miło było popatrzeć jak wreszcie dwa koksy się piorą jak za dawnych czasów w filmach z Arnoldem albo Stalonem:D... Taki oldschool , chociaż w rzeczywistości "The Rock" pewnie rozjebałby Diesla:P
Nie do końca jest to prawda co mówisz. diesel ma swój..hm...charakter...jakoś nie chciałbym, żeby zamiast niego był rock, np. w szybkich, kronikach riddicka itp.
Naćpałeś się i to dobrze.Nie mam więcej pytań ''chociaż w rzeczywistości "The Rock" pewnie rozjebałby Diesla'', chyba w snach
Johnson: były futbolista; były wrestler; były zapaśnik; wielki i sprawny facet:D
Diesel: ..............
Johnson ma budowę ciała naturalnie atletyczną, ma bardzo szeroki kościec szczególnie klatki piersiowej i obręczy barkowej co przekłada się na jego naturalne kształty i muskulaturę, i co wykorzystywał będąc sportowcem.
Lubie Diesla ale nie dowaliłby Johnsonowi. Nawet w scenie kiedy się prali było widać jego braki w technice (miała to być scena 2 wielkich mięśniaków) w przeciwieństwie do THE Rocka:)
Poza tym nie wiem jak możesz stwierdzać że Diesel (koks) by pokonał Johnsona:/
Dobra stary wszyscy się znamy na budowach ciała ale i tak to nie jest najważniejsze.Ciekawe skąd możesz wiedzieć czy Diesel nie trenuje i czy jest sprawny czy nie. Co z tego że Diesel jest mniejszy ale też swoją budowę ma i nie znaczy to że jest słabszy. I przepraszam ale nie pisałam że Diesel pokonałby Johnsona. Dla mnie to by były wyrównane walki.
ja uważam że film zajefajny i oni oboje się nadają .! to prawda Dwayne jest Duży ! Big Boy heh ale Vin też jest super , i przystojny i silny i tak dalej . <3 chce ich zobaczyć obu w kolejnych częściach ; ]
Ja też bym chciała faceta który sie umie bić , bynajmniej by mnie zawszę obronił ; p