7,4 186 tys. ocen
7,4 10 1 186385
6,8 26 krytyków
Szybcy i wściekli 5
powrót do forum filmu Szybcy i wściekli 5

Kiepski jak Polsilver

użytkownik usunięty

Kto wystawia te oceny? Przecież to film do oglądniecia na podglądzie w 15min.

ocenił(a) film na 10

O co ci łazi koleś ? Film Super <3 : D

ocenił(a) film na 5
MrsVampire

O to, że ten film to tandeta.

ocenił(a) film na 10
FILioza

Bzdura .! Film jest Super .! ty jesteś tandeta!

użytkownik usunięty
MrsVampire

A o co ma mi chodzić? Wyraziłem swoją opinię.

ocenił(a) film na 10

sam jest tandetny jezeli tak uwaza. film super. trzyma w napieciu. extra efekty. 10/10.

ocenił(a) film na 5
incia20

ten film mogliby zafundować zamiast dobranocki o 19;00 dawno nie widziałem takich bzdur...

ocenił(a) film na 9
Ramzes86

Od razu widać koleś że nie znasz się na filmach rozrywkowych które są robione dla osób z wyższym IQ od twojego. A jak już ma ktoś pisać źle o szybkich i wściekłych to lepiej niech idzie do kościółka zamiast przed komputer.

ocenił(a) film na 5
pirat82

tak dokładnie widać kto się nie zna, ty on nich na pewno nie masz zielonego pojęcia... twoje IQ jest na poziomie 2 latka jeśli uważasz że to jest dobry film .. dla mnie jest to film z pogranicza S-F szczególnie realistyczne jest scena z sejfem na pewno Ci się podobała. Widocznie twoja wiedza o dobrych filmach kończy się na poziomie tej błazenady więc nie ma sensu z tobą dyskutować o prawdziwych filmach, bo zapewne takie tytuły jak urodzony 4 lipca, lista schindlera, czy lśnienie są Ci obce zbyt skomplikowane żeby twoje synapsy w mózgu nadążyły ci tłumaczyć sens tych filmów.

ocenił(a) film na 10
Ramzes86

ej słuchajcie. wszyscy zachowujecie sie jak 2 latki. kurcze no kazdy ma swoj indywidualny gust i dlaczego ublizacie,? normalnie zal czytac to wszystko. "twoja wiedza o dobrych filmach kończy się na poziomie tej błazenady " ja pierdziele;/ nie chce nikomu ublizac ale wszyscy jestesci tak inteligentni ze szkoda gadac. nie powinni dac wam klawiatury do rak bo nie wiecie co piszecie.

ocenił(a) film na 2
incia20

Jak można było zrobić coś takiego. Pierwsza część to "klasyk" nowoczesnego kina o wyścigach, a tutaj człowiek się co 5 minut za głowę łapie. Albo robi się film o wyścigach samochodów, albo sili się na pisanie super-uber-bajer-scenariusza. To taki "Crank" tylko z niezamierzonym absurdem i samochodami w tle.
Tak czy inaczej - słabo.

ocenił(a) film na 9
Ramzes86

Zastanawiałem się czy ci odpisać ale to zrobię. Tytuły jakie podałeś mam we własnej kolekcji i potrafię docenić sztukę filmową takich reżyserów jak Spielberg, Stone i Polański ale dla mnie liczy się też zabawa i ostra jazda. Niema nic fajniejszego jak oglądanie tej serii filmów z moimi kumplami a potem wyścigi moim Subaru :-))))

ten film jest jak papier toaletowy - do dupy....

ocenił(a) film na 4
kali01

jak bym był w gimnazjum to może by mi się spodobał

Ramzes86... na filmwebie nie warto nikogo pouczać, niektórzy są niereformowalni, szkoda czasu

moja ocena : 4/10

kali01

Największym problemem jest to, że jest on idiotycznie nierealistyczny...

ocenił(a) film na 3

w całym filmie są 3 sceny wyścigów...
fabuła żałosna....
dałbym filmowi 1/10 ale ostatnia scena pościgu zrekompensowała zmarnowane 1,5h godziny więc daje 3/10