Kto wystawia te oceny? Przecież to film do oglądniecia na podglądzie w 15min.
sam jest tandetny jezeli tak uwaza. film super. trzyma w napieciu. extra efekty. 10/10.
ten film mogliby zafundować zamiast dobranocki o 19;00 dawno nie widziałem takich bzdur...
Od razu widać koleś że nie znasz się na filmach rozrywkowych które są robione dla osób z wyższym IQ od twojego. A jak już ma ktoś pisać źle o szybkich i wściekłych to lepiej niech idzie do kościółka zamiast przed komputer.
tak dokładnie widać kto się nie zna, ty on nich na pewno nie masz zielonego pojęcia... twoje IQ jest na poziomie 2 latka jeśli uważasz że to jest dobry film .. dla mnie jest to film z pogranicza S-F szczególnie realistyczne jest scena z sejfem na pewno Ci się podobała. Widocznie twoja wiedza o dobrych filmach kończy się na poziomie tej błazenady więc nie ma sensu z tobą dyskutować o prawdziwych filmach, bo zapewne takie tytuły jak urodzony 4 lipca, lista schindlera, czy lśnienie są Ci obce zbyt skomplikowane żeby twoje synapsy w mózgu nadążyły ci tłumaczyć sens tych filmów.
ej słuchajcie. wszyscy zachowujecie sie jak 2 latki. kurcze no kazdy ma swoj indywidualny gust i dlaczego ublizacie,? normalnie zal czytac to wszystko. "twoja wiedza o dobrych filmach kończy się na poziomie tej błazenady " ja pierdziele;/ nie chce nikomu ublizac ale wszyscy jestesci tak inteligentni ze szkoda gadac. nie powinni dac wam klawiatury do rak bo nie wiecie co piszecie.
Jak można było zrobić coś takiego. Pierwsza część to "klasyk" nowoczesnego kina o wyścigach, a tutaj człowiek się co 5 minut za głowę łapie. Albo robi się film o wyścigach samochodów, albo sili się na pisanie super-uber-bajer-scenariusza. To taki "Crank" tylko z niezamierzonym absurdem i samochodami w tle.
Tak czy inaczej - słabo.
Zastanawiałem się czy ci odpisać ale to zrobię. Tytuły jakie podałeś mam we własnej kolekcji i potrafię docenić sztukę filmową takich reżyserów jak Spielberg, Stone i Polański ale dla mnie liczy się też zabawa i ostra jazda. Niema nic fajniejszego jak oglądanie tej serii filmów z moimi kumplami a potem wyścigi moim Subaru :-))))
jak bym był w gimnazjum to może by mi się spodobał
Ramzes86... na filmwebie nie warto nikogo pouczać, niektórzy są niereformowalni, szkoda czasu
moja ocena : 4/10