7,4 186 tys. ocen
7,4 10 1 186385
6,8 26 krytyków
Szybcy i wściekli 5
powrót do forum filmu Szybcy i wściekli 5

Koniec filmu mówi sam za siebie, zrobią kolejną część....

gos9999

to świetnie, już nie mogę się doczekać

5476

Hehe, to było pytanie:) Moja wina nie postawiłam zapytajnika. Ale szóstka to już chyba przesada..

gos9999

czemu przesada? ciekawa seria i do tego udana 5 czesc wiec czemu by tego nie pociagnac? 6 napewno bedzie. koncowka to mowi jak zauwazyliscie

J4sik

Wg mnie przesada choć i tak obejrzę:) Tylko czy naprawdę będą ożywiać Letty?! W końcu zginęła całkiem przekonująco!

ocenił(a) film na 10
gos9999

hm o jakiej koncówce mowa czy po napisach końcowych była jeszcze jakaś scena?? na napisach wychodzilem z kina. ?

izbam

Przyznam sie że do kina nie dotarłam, nie zdążyłam.. Obejrzałam nielegalną wersję hehe;) Nie miałam wyjścia;) A wracając do tematu to końcówka przedstawiała się tak że Mendez przyszła do Johnsona i opowiedziała o napadzie na konwój militarny, a kiedy on nie okazal zainteresowania bo woli Doma', pokazała mu zdjęcia sprawcy w/w napadu. A na zdjęciu widniała urocza twarz Letty.. Stąd moje pytanie czy szykują kolejną część...

gos9999

to współczuje ci ogładania tego nagrania z kina... Widziałem tą jakość przed pójściem do kina i uznałem że lepiej będzie się na to tam wybrać.

izbam- tak, po napisach była jeszcze minutowa scena :)

5476

Po tych animowanych napisach była scena. Po tych normalnych już nic niema. Żal mi tych co sobie wyszli gdy na sali było jeszcze bardzo ciemno(widać, że byli za głupi się domyśleć, że coś jest nie tak), przegapili scenke.

ocenił(a) film na 10
gos9999

Moim zdaniem bardzo udana część. Świetne kino akcji oraz dużo zaskakujących i trzymających w napięciu scen. Końcówka ewidentnie wskazuje na początek szóstej części, choć teraz sam nie wiem jak to będzie wyglądało, bo przecież Dom pojawił się u Brian'a na plaży z Panią Policjantką, a co będzie jak dowie się, że Letty żyje.. (?)

adek1791

Pani Policjantka bedzie musiała pogodzić się z faktem że z miłością nie wygra hehe. Ja to jestem ciekawa w jaki sposób zamierzają wyjaśnić ''śmierć'' Letty, całkiem przekonująco umarła!

ocenił(a) film na 8
gos9999

http://www.youtube.com/watch?v=ICNrIx648_U oto i ostatnia scena po napisach.

Skoro Hana ożywili po 3 części bez wyjaśniania to czemu mają nie ożywić Letty. Mnie w tym filmie już nic nie zdziwi :)

ocenił(a) film na 9
Andolini

Hana nie ożywili tylko 4 i 5 część toczy się tak jakby przed 3 częścią ....

ocenił(a) film na 8
Evelayn

pewnie już cała seria tak się będzie toczyć :) w sumie lubie gościa, nie mam nic przeciwko :D