To jest jeden z najlepszych filmów jakie oglądałem.
Z niecierpliwieniem czekam na szybcy i wściekli 6.
Zgadzam się film naprawdę świetny daje mu 10/10 ,moim zdaniem najlepsza z części.
Patryk244, Szybcy i wściekli będzie w kinach w USA 24 maja 2013 roku, to potwierdzona wiadomość.
Film dobry, ale trochę za mało wyścigów i ucieczek przed policjantami, co jest domeną tej serii. Na szczęście końcówka filmu bardzo dobra i trochę nadrobiła te braki :)
Mało widziałeś. Ale widzę, że młodziutki jesteś więc luz. Jak lubisz wyścigi, pościgi i ogólnie samochody to poszukaj trochę po klasyce kina - ja proponuję Tobie "Znikający punkt".
Gwarantuję, że Ci się spodoba.
1z1000 ja widziałem naprawdę dużo filmów, rozumiem że każdy ma inny gust i co inne mu się w filmach podoba.
Mi ten film najbardziej podoba się ze wszystkich części bo jest znakomity klimat, aktorzy i akcja nie chodzi mi tutaj o wyścigi.
Dla mnie to najlepsza część.
Film genialny.
Nie mogę się doczekać 6 części,mam nadzieje,że będzie równie udana jak 5.
no niestety będzie szósta część... jedyne co mogę życzyć sobie i innym by była tak dobra jak ta, bo po genialnej jedynce, była taka sobie dwójka, a serię zmasakrowała trójka i w ogóle tragiczna czwórka, gdzie waliło po oczach sztucznością, tak tutaj nie do końca wiedziałam gdzie kończą się popisy kaskaderskie a zaczyna grafika komputerowa :)