Zauważyłem pewien blad logiczny w tym filmie, skoro wydarzenia maja miejsce przed Tokyo
Driftem, to akcja powinna rozgrywac sie przed rokiem 2006r, a tutaj widzimy samochody
ktore zostaly wyprodukowane w 2011 oraz kilka starszych modeli.
No chyba ze sugerowana akcja TD ma miec miejsce w przyszlosci :)
A gdzie było powiedziane, bądz pokazane, że Tokio drift toczy się w 2006 roku? To ze film wyszedl w owym roku nie znaczy, że jego akcja musi się wtedy dziać.
Ja to po prostu wywniowskowalem, np. telefony komorkowe jakich uzywaja w TD nie wskazuja na to ze akcja dzieje sie po 2011.
Ok jest to maly szczegolik.
Krecac TD tworcy z pewnością nie mysleli o kolejnych czesciach.
Jednak to jest tak malo istotna rzecz, ze trudno ją uznac za błąd. Poza tym jakim cudem mieli uzywac komórek z 2011 lub pozniejszego roku? :P No chyba, że wymyslonoby jakies modele specjalnie na potrzeby filmu.
Nie no ja rozumiem, ze to nie ma zadnego znaczenia, tak po prostu chcialem dodac swoje trzy grosze xd
oraz fakt ze interesuje mnie w jakim odstepie czasu odbywal sie TD xd
No cóż, Han pod koniec fast five mówi o tym, że nigdy nie był w Madrycie. Z pewnością tam się udał, a jego następnym przystankiem będzie zapewne Tokio.
Jego pobyt w Madrycie mógłby być obsadzony w szóstym filmie z serii FF.
Właśnie, może następna część będzie toczyć się w Europie? Były już Stany, była Brazylia, no i Japonia... Teraz czas na Europę ;)
Ja jestem z kolei ciekawa sprawy z Letty. Po prostu opadłam, gdy zobaczyłam końcówkę. Do tej pory byłam przekonana, że jest to ostatnia część "Szybkich i Wściekłych", ale okazuje się, że jednak nie :)
A wlasnie Letty- kolejny powód aby myslec ze FF 6 będzie miało swoją akcję w Europie. Jak dowiadujemy się w końcówce Fast Five.......... (spoiler)....................... Letty przxeprowadziła akcję w Berlinie.................
(koniec spoilera)....................................
Zobaczymy co wymysli scenarzysta. Po świetnej czesci piątej jestem spokojny o jakość szóstki ;)