Jest to, że piata część serii może być lepsza od wszystkich poprzednich. Reżyserów pobił samego siebie, film ten jest doskonałym kinem akcji w starym dobrym stylu. Świetne strzelaniny, genialne sekwencje pościgów, akcja trzymająca w napięciu i wzbudzająca emocje, twardzi bohaterowie i seksowne bohaterki. Walka Vina Diesela z The Rockiem przekozacka - dla tej sceny film warto obejrzeć. Naprawdę dobry powrót do lat 80, a tego po Szybkich i Wściekłych się nie spodziewałem. To już nie są uliczne wyścigi tylko świetne kino akcji. Muzyka świetna, lokacje piękne, tak samo jak auta. Jeśli ktoś chce się zrelaksować w kinie to ten film jak najbardziej polecam, nic ambitnego, ale czysta rozrywka w najlepszej formie. 9/10
owner niesamowite będzie to jak mi pomozesz znalesc piosenke gdzie dominick i brian przyjeżdzają po wyścigowie samochody do diogo ?????i leciał tam piosenka szukam jej pomozesz
krzyk3 wszędzie pytasz o to samo...
a ja już Ci udzieliłam odpowiedź w innym temacie :)
zgadzam się film jeden z moich ulubionych, jeśli chodzi o kino akcji ;) a the rock to idealne dobrana postać :D:D ciesze się, ze to on grał tego gliniarza