Po drugie ,propaganda ,wszystkie związki w tym filmie są między rasowe co jest odrażające.
Po trzecie ostatnia scena żałosna.
Ogólnie film da się obejrzeć ,ale nie powala.
Co Cię boli w związkach miedzy rasowych ? Za taką dyskryminacje powinno być konto usunięte jak dla mnie ...
Co do filmu zgodzę się, że dobry ALE odgrzewany kotlet z poprzednich części, tylko mniej samochodów..
Myślałem ,że tolerancja to również tolerowanie tego ,że ktoś może się czymś brzydzić. Jak zaczną wmawiać ludziom ,że jedzenie robakó jest "cool i trendy" i świadczy o głębokiej "tolerancji" to też zaczniesz to robić? Jak dla mnie to tekst o usuwaniu konta zaleciał tak faszyzmem ,że Tobie powinni je zablokować.
Posłużę się może cytatem do którego nie trzeba nic dodawać:
"Tolerancja oznacza dzisiaj wymuszanie akceptacji.(…) „dzisiaj” oznacza ona już nie cierpliwe znoszenie czegoś czym np. się brzydzę, w imię jakiejś wyższej racji. Dzisiaj tolerancja ma oznaczać zakaz brzydzenia się, ma oznaczać przymus zmiany poglądów i upodobań, zaś organizowanie „parad” ma na celu osłabianie woli oporu."
* Autor: Stanisław Michalkiewicz, felieton Jądro Ciemności
Ps.SPOILER: jeżeli oni już zaczynają wzorem Mody na Sukces wskrzeszać bohaterów to ja nie wiem ile oni tych części planują.
Porównanie miłości do jedzenia robaków - widzę, że w sferze uczuciowej zaszedłeś bardzo daleko.
Zgadzam się z Tobą, tyle że ja brzydzę się Tobą i czułbym się lepiej gdyby Ci zablokowano konto - mam nadzieję, ze to uszanujesz.
P.S. Przepraszam za flame. Musiałem.