7,4 186 tys. ocen
7,4 10 1 186385
6,8 26 krytyków
Szybcy i wściekli 5
powrót do forum filmu Szybcy i wściekli 5

Po drugie ,propaganda ,wszystkie związki w tym filmie są między rasowe co jest odrażające.
Po trzecie ostatnia scena żałosna.
Ogólnie film da się obejrzeć ,ale nie powala.

ocenił(a) film na 7
Ottiss14

Co Cię boli w związkach miedzy rasowych ? Za taką dyskryminacje powinno być konto usunięte jak dla mnie ...
Co do filmu zgodzę się, że dobry ALE odgrzewany kotlet z poprzednich części, tylko mniej samochodów..

maxslawek

Myślałem ,że tolerancja to również tolerowanie tego ,że ktoś może się czymś brzydzić. Jak zaczną wmawiać ludziom ,że jedzenie robakó jest "cool i trendy" i świadczy o głębokiej "tolerancji" to też zaczniesz to robić? Jak dla mnie to tekst o usuwaniu konta zaleciał tak faszyzmem ,że Tobie powinni je zablokować.

Posłużę się może cytatem do którego nie trzeba nic dodawać:
"Tolerancja oznacza dzisiaj wymuszanie akceptacji.(…) „dzisiaj” oznacza ona już nie cierpliwe znoszenie czegoś czym np. się brzydzę, w imię jakiejś wyższej racji. Dzisiaj tolerancja ma oznaczać zakaz brzydzenia się, ma oznaczać przymus zmiany poglądów i upodobań, zaś organizowanie „parad” ma na celu osłabianie woli oporu."
* Autor: Stanisław Michalkiewicz, felieton Jądro Ciemności

Ps.SPOILER: jeżeli oni już zaczynają wzorem Mody na Sukces wskrzeszać bohaterów to ja nie wiem ile oni tych części planują.

ocenił(a) film na 7
Ottiss14

Porównanie miłości do jedzenia robaków - widzę, że w sferze uczuciowej zaszedłeś bardzo daleko.
Zgadzam się z Tobą, tyle że ja brzydzę się Tobą i czułbym się lepiej gdyby Ci zablokowano konto - mam nadzieję, ze to uszanujesz.

P.S. Przepraszam za flame. Musiałem.

maxslawek

jak komentarze Ci sie nie podobają to mozesz usunąć swoje konto. każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie więc nie musicie atakować każdej osoby która powie że jej się coś nie podoba…