Skoro wiedzieli, że sejf jest pusty, to po co Dom z nim zawracał na tym moście zamiast odłączyć go i spierdoIić?
niszczyć pościg to może rambo a oni by spokojnie uciekli skoro są takimi mistrzami kierownicy xd
co do rozwalenia reyesa to naprawdę nie było prostszej (i mniej ryzykownej) metody niż rzut sejfem w twarz?
ale skoro cała scena jest w klimacie sci-fi to może się czepiam ;p
Weś ty człowieku koło i pie.rdolnij się nim w czoło. Nie czepiaj się szczegółów bo to jest film akcji , w którym wiele rzeczy nie jest możliwe . Po to są takie filmy aby wiele nad nim nie myśleć . Jak nie rozumiesz tego gatunku to nic nie pisz i będzie spokój.
ehh.. idealny przykład kretynienia społeczeństwa (czy jak to się łagodniej określa, "amerykanizacji"). W ogóle nie wiem co mnie skłoniło żeby tutaj się wypowiadać i tracić czas. Na miejscu administratorów filmwebu wprowadziłbym jakiś krótki test na myślenie z losowymi pytaniami, którego przejście pozwalałoby uzyskać prawa do pisania czegokolwiek w tym serwisie. No bo co z tego, że jest tutaj sporo wartościowych ludzi skoro w mig zostaną zasypani lawiną gówna w postaci użytkowników jak ten powyżej. Dobra kończę bo pomału sam się zniżam do tego poziomu i tracę jeszcze więcej czasu...
Pozdrawiam.
Bo chciał sprawdzić czy nie ma jeszcze paru dolców w kieszeniach :D heh
Tak na poważnie ten odcinek był chyba jednym ze słabszych, największym sucharem dla mnie było pojednanie toretto z hobsem... podawanie sobie ręki do wstania bla bla bla... takie cukierkowe sceny już były,
o numerze z sejfem to już nie powiem, po takiej scenie film powinien trafić też do kategorii science fiction, normalnie odwalili taki numer, że odechciało mi się to oglądać, to już w filmie "włoska robota" jakoś lepiej wyglądało wykradanie pieniędzy razem z sejfem, a przede wszystkim choć trochę bardziej realne.
Mimo wszystko lubię "dyżurnych" aktorów w tym filmie i fajnie było ich znów zobaczyć...
końcówka zapowiadająca kolejny odcinek... ucieszyła mnie tylko z racji że do filmu wróci Michelle Rodriguez :)
Może dlatego żeby odwrócić ich uwagę i rozwalić pościg. Potem to zostało wytłumaczone kiedy prawdziwy sejf z kasą trafił do ciężarówki a został wzięty tamten drugi czyli pusty. Końcówka bardzo dobra i zapowiadająca kolejną część do tego wielkim plusem jest powrót Letty czyli Michelle Rodriguez.