Jak myślcie będzie czy nie? Wpisujcie się
TAK 1 +
NIE 0
ok, będą ;D
After raking in more than $104,000,000 internationally in its opening weekend and surprisingly decent reviews from critics, Fast Five all but guarantees a sixth installment in itself. That being said, Vin Diesel and Dwayne "The Rock" Johnson have already expressed interest in a sixth movie and writer Chris Morgan is aiming for a 2013 release. There are multiple theories as to what that sixth film might be about... At the end of Fast Five Sung Kang (Han) hints at a trip to Madrid before inevitably landing in Tokyo (The Fast and the Furious: Tokyo Drift), there are rumors that a spin-off movie may come about starring the newly rebellious FBI agent, Lucas Hobbs (The Rock), or it may, once again, focus on Walker and Diesel. Diesel let slip that scenes in the sixth film may take place on Germany's Autobahn in a recent interview.
Chris Morgan potwierdził, że dostał zlecenie na napisanie scenariusza 6 części :) Napewno Vin Diesel i chyba też Paul Walker podpisali kontrakt na realizacje 5 i potem 6 części.
Tak będzie... Wystarczy oglądnąć do końca 5 część i już Macie odpowiedź.(Nie będę spoilerowal Tym ktorzy nie oglądali)
Co ważniejsze jako, że pokazali co może nas czekać w 6 części to znaczy że mają plan więc jako tako scenariusz też w pewnym stopniu musi być gotowy.
Więc premierę przewiduję dokładnie kwiecień/maj 2012:F
Oby tylko nie zje**** sprawy przez obsadę, oby była taka jak w 5 części + ta Letty i Mendes.
też mi sie wydaje ze zarys scenariusza moze byc juz gotowy. jednak premiera obawiam się, ze moze byc kwiecień/maj ale 2013...pozyjemy zobaczymy :) ja juz sie nie moge doczekac !!!:)
No możliwe, ale weź pod uwagę iż pomiędzy 4 a 5 częścią były 2 lata przy czym scenariusz, ani nawet chęć kontynuacji 4 części nie był gotowy/potwierdzony, więc może uda się Im to zrobić w rok, na co naprawdę trzymam kciuki;D
Powiem tak... Pierwsza część była extra, druga trzymała klimat, trzecia była miłym dodatkiem z dobrą muzyką i ładnymi japońskimi autkami, czwórka była lekką pomyłką ale sympatycznie wypełniała brak Vina w drugiej i trzeciej części (poza sceną końcową). Piąta część serii F&F jest stworzona tylko aby na niej zarobić, brak dobrych scen wyścigów, fabuła trochę oklepana i bardzo prostolinijna, miło znów zobaczyć postaci z poprzednich części i cieszyć oko super tuningowanymi wozami, ale scena po napisowa spowodowała, że jestem strasznie zawiedziony, twórcy powinni przestać tworzyć serię F&F po 4 części, ale cóż KASA, KASA, KASA... wstawiam ocenę 5 (jaka część, taka nota - i tak zawyżona)
A według mnie zrobili z tego po prostu film akcji, który też mi się miło oglądało. Fakt, brakowało wyścigów, ale uważam że jest to jedna z najlepszych częsci serii
6 będzie na pewno, pytanie co z 7
i szczerze jednak wolałbym wiosna/lato 2013 a nie 2012 - filmy rok po roku to zdecydowanie zbyt szybko
ale są też wściekli :D
jeszcze jedno - nie wiem czemu edytować poprzedniego nie mogłem to piszę tu - w samej końcówce Tokio Drifta jest przecież pokazany jeszcze Dom - ten wątek też raczej będzie rozwinięty, a swoją drogą z chęcią bym ze 3 osoby z Tokio Drifta nie wiem czemu tak przez niektórych krytykowanego zobaczył w kolejnym F&F
i jeszcze co do F&F 5 - strasznie krótko było pokazane uwolnienie Doma z tego transportu, bardzo brakowało mi sceny w której wychodzi samemu albo ekipa wyciąga go z tego leżącego autobusu