7,4 186 tys. ocen
7,4 10 1 186383
6,8 26 krytyków
Szybcy i wściekli 5
powrót do forum filmu Szybcy i wściekli 5

Ja sie pytam co tu robi Sung Kang, aktor grajacy w filmie Hana Lue? Przeciez on umarl w Tokio Drift, i skad sie wzial w 4 i 5 czesci? Czy ktos mi to wytlumaczy? Co to ma byc, cudowne zmartwychwstanie? Nie wiem, czy to ma byc wspolczesny Chrystus? Nic by mi nie przeszkadzalo, na prawde lubie cala sage tych filmow, jedna czesc bardziej druga mniej, ale jaki tworcy mieli zamysl ozywiajac ta postac. Ktora wedlug mnie w trzeciej czesi byla chyba najciekawsza postaca. Zero nawiazania w 4 czy po prostu uciekl przed wspolnikiem, wykiwal swoich wrogow i sie ukrywal, nic zero. Czy cos mi umknelo?
Pomozcie mi to ogarnac...

ocenił(a) film na 10
ania52525

Nic z tych rzeczy, 4 i 5 część jest tak jakby przed wydarzeniami w Tokio drift. Han wspomina w 5 części ze chce sie udać do Tokio.

g0dmod3

Ok. Dzieki. Musze jeszcze raz obejrzec 5 i sama to zlokalizowac. Dzieki:)

ocenił(a) film na 9
ania52525

traktuj Tokyo jako dodatek i właśnie historie Hana

Damianq

No tak. tylk ze jak powiedzial g0dmod3, trzeba to traktowac 3 jako przeskok w czasie zeby sie nie pogubic. Z drugiej strony jest to troche dziwne znajac cala historie 5, czesc 3 jest troche malo spojna i troche pozbawiona sensu. 3 nie moze byc tez traktowana jako historia Hana gdyz jest troche za malo informacji o nim podane, takie ogolniki i nic konkretnego.

ocenił(a) film na 9
ania52525

nie musi być najwięcej czasu pokazany, dzięki 5 części wiemy skąd Han miał kasę, że potem trafił do Tokyo i resztę wydarzeń widzisz właśnie w tokyo drift. Na pewno ma ona miejsce po 5 części. Można Tokyo nazywać dodatkiem z racji tego że opowiada historie Shauna a nie Dominica/Briana.