przesadzili i to zdecydowanie watek z sejfem po prostu porazka moze ja sie nie znam ale ten sejf wazył 10 ton wiec jak oni go ciagneli?? bez sensu... najbardziej z tego filmu podobała mi sie muzyczka. No ale z takim filmami jest tak ze ten ktory widzial poprzednie czesci i tak obejrzy. Niestety czuje niedosyt
10 ton to nie problem dla samochodu. Szczególnie jeśli były to niesamowicie mocne auta - Dodge Charger!
moze auta to nie jest moj konik ale chyba bez przesady ze 10 ton ciagneli z taka predkoscia jeszcze momentami tylko jedno auto.... dla mnie jest to troche naciagane
To jest film akcji. Tu nie wszystko musi być tak realne jak w jakimś melodramacie :)
Wiadome. Pierwsza część w każdej serii jest zawsze najlepsza (no może z malutkimi wyjątkami). :D
no chyba z jednym wyjatkiem "władcy pierscieni"
W kazdym razie nie wiem czy tam powstanie kolejna czest wybkich i wscieklych czy nie bo nawet sie tym nie interesowalam ale na kino bedzie mnie bardzo ciezko namowic :) jednak moja dusza typowej kobiety zakochanej w filmach kostiumowych i fantastycznych wygrywa :)
"moze auta to nie jest moj konik ale chyba bez przesady ze 10 ton ciagneli z taka predkoscia jeszcze momentami tylko jedno auto.... dla mnie jest to troche naciagane " - jedno auto ciągnęło pusty sejf,bo przeciez ten"prawdziwy wjechał" do śmieciarki pod mostem,z resztą się zgadzam.Pozdrawiam.