7,4 186 tys. ocen
7,4 10 1 186385
6,8 26 krytyków
Szybcy i wściekli 5
powrót do forum filmu Szybcy i wściekli 5

przesadzili i to zdecydowanie watek z sejfem po prostu porazka moze ja sie nie znam ale ten sejf wazył 10 ton wiec jak oni go ciagneli?? bez sensu... najbardziej z tego filmu podobała mi sie muzyczka. No ale z takim filmami jest tak ze ten ktory widzial poprzednie czesci i tak obejrzy. Niestety czuje niedosyt

ocenił(a) film na 10
nikusssia100

10 ton to nie problem dla samochodu. Szczególnie jeśli były to niesamowicie mocne auta - Dodge Charger!

mateusz722

moze auta to nie jest moj konik ale chyba bez przesady ze 10 ton ciagneli z taka predkoscia jeszcze momentami tylko jedno auto.... dla mnie jest to troche naciagane

ocenił(a) film na 10
nikusssia100

To jest film akcji. Tu nie wszystko musi być tak realne jak w jakimś melodramacie :)

mateusz722

no dobra to czepiam sie moze niepotrzebnie :) ale jedynka byla o niebo lepsza

ocenił(a) film na 10
nikusssia100

Wiadome. Pierwsza część w każdej serii jest zawsze najlepsza (no może z malutkimi wyjątkami). :D

mateusz722

no chyba z jednym wyjatkiem "władcy pierscieni"
W kazdym razie nie wiem czy tam powstanie kolejna czest wybkich i wscieklych czy nie bo nawet sie tym nie interesowalam ale na kino bedzie mnie bardzo ciezko namowic :) jednak moja dusza typowej kobiety zakochanej w filmach kostiumowych i fantastycznych wygrywa :)

ocenił(a) film na 8
nikusssia100

"moze auta to nie jest moj konik ale chyba bez przesady ze 10 ton ciagneli z taka predkoscia jeszcze momentami tylko jedno auto.... dla mnie jest to troche naciagane " - jedno auto ciągnęło pusty sejf,bo przeciez ten"prawdziwy wjechał" do śmieciarki pod mostem,z resztą się zgadzam.Pozdrawiam.

Demolo

tak wiem ze pusty ale waga tez dotyczyla pustego sejfu tak mi sie przynajmniej wydaje