poscig z sejfem jest jedna z najgłupszych rzeczy które widizałem w kinie. nawet po maeryknanach niespodziewalem sie takich bedni
Dodałbym jeszcze pierwszą scenę z uwolnieniem Doma ;) Brianek przychamowuje, a autobus lekko zachaczajac o tyl jego nissana ( chyba to byl nissan, on innymi nie jezdzi ) zamiast conajmniej zmiesc go z drogi to wylatuje w powietrze jak z katapulty...
Film dobry, ciekawy :) jest dużo przekolorowań (właśnie ten motyw z autobusem, sejfem, sejf taranujacy wszystkich na autostradzie, Vince,który wsiadając do auta nie był postrzelony, zaś w aucie niemal konał.), ale fajnie się ogląda, i to jest w tym dobre !! :)
nie przypuszczałem nawet że takie gówna kręcą a co dopiero je potem wyświetlać... obejrzałem z nudów, więcej gówna nie tknę, to było po raz pierwszy i ostatni
że też tyle głupich, płytkich ludzi żyje w tym kraju... ocena 8, tylko się załamać
ogarnij sie czlowieku ja dalem 10 i co masz z tym problem? popatrz jakim Ty filmom dajesz 10/10 .... ;/ tyle na Twoj temat
Pokaż najpierw swoje oceny potem osądzaj innych.Ale tu akurat masz rację -typ ocenił na 1 : dystrykt 9,2012,avatara,uczeń czarnoksiężnika i wiele innych dobrych filmów.WINGTSUN to po prostu niemożliwe by nie spodobał ci się żaden z tych filmów ,chociaż w małym stopniu.Adam nie ma sensu dyskutować z takimi ludźmi na forum gdyż potrafią tylko wszystko krytykować i wystawiać słabe oceny.Pozdro
Transformers 3 / Niezniszczalni - tez ocenil na 1/10 ;] zero obiektywizmu i profesjonalizmu.
i pisze to koleś, który ocenia 98% obejrzanych filmów na 1/10, no gratuluje ci twej płytkości... może znajdź sobie inne hobby, może.. kwiaty doniczkowe albo znaczki... heh
Kurcze stary, tu nie chodzi o to! Jakby ten film nie odskakiwał od rzeczywistości, to byłby normalny. Ja z czystym sumieniem dałem dyszke. Akcja była, całkiem fajny motyw. Blędy? jasne , ze były, prawie w kazdym filmie są, ale to nie powód, zeby zaraz mięsem rzucać w film. Dla mnie ta część, najlepsza ze wszystkich. Pozdro dla fanów!!!