Można to obejrzeć bez znajomości poprzednich części? pytam, bo to ponoć najlepsza część a skoro tak nie bardzo mi się chce marnować czas na poprzednie odsłony serii :).
Oglądaj śmiało! Fabuła niema zbyt wiele wspólnego z poprzednimi częściami. A czy to najlepsza część to sam nie wiem, dla mnie wszystkie części są zaje..(może prócz Tokyo Drift). Polecam obejrzeć wszystkie bo to jedna z najlepszy serii filmowych jakie oglądałem.
dokładnie, ja bym Ci polecił obejrzeć przynajmniej 1 i 4 bo w 5 było kilka faktów związanych z tymi czesciami :)
Jak już oglądac to wszystkie, jesli o mnie chodzi to TD jest zajebiste a najgorsza 4
Musisz obejrzeć 2001 The Fast and the Furious oraz 2009 Fast & Furious czyli części 1 i 4. I nie słuchaj jak Ci mówią, że nie musisz. Akurat ta część jest najsłabsza z tych trzech. 1 najlepsza potem 4.
Oczywiście że możesz obejrzeć bez poprzedzania tamtymi częściami ale to troche popsuje Ci klimat ponieważ w poprzednich częściach poznał byś dobrze historie głównych bohaterów. Ja polecam obejrzeć 1, 2,4 i oczywiście po tym 5 część. Jesli chodzi o Tokyo drift to obejrzyj dopiero po 5-tej części ponieważ historia w tokyo drift dzieje się po 5 części