7,4 186 tys. ocen
7,4 10 1 186385
6,8 26 krytyków
Szybcy i wściekli 5
powrót do forum filmu Szybcy i wściekli 5

widać

ocenił(a) film na 7

nie tylko Han ożył !!

ocenił(a) film na 8
joj666

nom, w 2013 roku 6 część...

ocenił(a) film na 9
joj666

Han zginął w osobnej części Tokio Drift a nie jest chyba powiedziane kiedy ona się rozegrała, więc te wydarzenia mogły być przed Tokyo(świadczy o tym tekst jak jadą przez berlin, nie chcesz wracać do Tokio, Han na to jeszcze zdążę), dlatego znalazł się tam Han i mnie to cieszy bo go bardzo lubię.

ocenił(a) film na 9
Atrapan

a ja wole myśleć że tokio drift to taka inna historia z tymi postaciami i tyle :)

ocenił(a) film na 10
arobuza23

Tokyo drift pokazane było jak ostatania część kończąca ich historie, w ost części szybkich ma być połączonie wszystkich dotychczasowych coś jak flashforward wbite w ost część - ale to za kilka lat dopiero ;) 5 część wypadła lepiej jak 4 wg. krytyków mldy zarobiła po kliku tygodniach, więc jeszcze z 2 części i koniec chyba ;)

ocenił(a) film na 9
joj666

Człowieku po czytaj troszkę o tych filmach to się dowiesz że 4 i 5 przedstawia losy z przed 3 sami producenci mówili o tym w kilku wywiadach .

ocenił(a) film na 8
joj666

Koledze chyba chodzi o Letty(scena po napisach) przy tym pomylił się co do tego że Han żyje(oczywiście ginie w Tokyo Drift)

ocenił(a) film na 10
joj666

Proszę ja ciebie: Han zginął w 3-ciej części czyli Tokio Drift, ale akcja Tokio Drift dzieje się po wydarzeniach z 5-tki ;)

A co do Letty to... w pewnym sensie zapowiedzieli szóstą część filmu ;)

ocenił(a) film na 9
Roomster720

no właśnie w 4 mówią że zgineła ale to nie musiała byś ona można powiedzieć że upozorowała śmierć bo napewno 5 nie dzieje się przed 4 sama pierwsza scena świadczy o tym : D i w 6 będzie don jej szukał :D

jony

Szósta część będzie się najprawdopodobniej działa na kontynencie azjatyckim - w końcu Twinkie na końcu Tokyo Drift przedstawia Doma jako gościa, który pokonał wszystkich w Azji. Pytanie na czyje zlecenie zmartwychwstała Letty napadła na konwój wojskowy - obstawiam Chiny lub coś z muzułmanami w tle. Szef Universal potwierdził również, że począwszy od Fast Five seria zmienia format z czysto wyścigowego na napady z pościgami w tle oraz to, że na szóstej części może się nie skończyć.

ocenił(a) film na 10
fidelxxx

raczej bedzie to Berlin, tak czytalem i universal to potwierdza :)

ocenił(a) film na 9
adam_231

JA obstawiam Madryt
a właśnie to nie była droga na Berlin amerykanie popełnili fatalny błąd
po lewej stronie widać żółtą linie ciągłą na autostradzie przed znakiem dokładnie 1:59:12 i ogrodzenie drogi
wiem bo jeździłem tą drogą wiele razy :D

ocenił(a) film na 8
joj666

Kto to Letty i w ktorej czesci ?

ocenił(a) film na 9
Donatellooo

nie pamiętam imienia tak mi sie wydaje że to ona dziewczyna Dona w 1 cz i w 4 co zginęła