Jeżeli to oficjalny temat 6 części to można na 100% do obsady dodać Eve Mendes,Diesela,
Walkera, Rodriguez, tak myśle;F
Na bank: Eva Mendes, Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Dwayne Johnson. Walker narazie nie potwierdzil udzialu w filmie
Oglądnij Fast Five do końca:P
Nie będę Ci spoilerował;P
Mogę powiedzieć tylko tyle ze nie będzie retrospekcja:P
Oglądnij Fast Five do końca jak napisał Medro. Dowiesz sie dlaczego ona prawdopodobnie zagra.
http://www.filmweb.pl/news/Znamy+dat%C4%99+premiery+%22Szybkich+i+w%C5%9Bciek%C5 %82ych+6%22-74958 24 maja 2013 :)
Hmm... Fast Five zakończyło się tym, że była już daleko w ciąży....
Zostawi dziecko niani i będzie robiła skok na bank?... (to tylko przykład)
Troszkę to mało prawdopodobne, nie uważasz?
Oczywiście to są tylko spekulacje... może dostać role jakąś mała, bądź większa...
no tak ale kto powiedział że będzie skakać na bank może po prostu sterować akcją coś w stylu tej ostatniej akcji z sejfem w piątce ja mam nadzieję że jednak zagra (zresztą może poronić:D:D:D)
nie no z poronieniem to przegięcie - pewnie Diesel zajmie się bachorem, ma wprawę po roli w "Pacyfikatorze".
Jeśli o mnie chodzi to najważniejsze, że będzie Eva Mendes <3 , naprawdę długo oczekiwałem jej powrotu do tej serii :)
Tak wogóle to nie ma Johnny'ego Stronga czyli Leona z 1 części Szybkich - nie pojawił się ani w 4ce ani w 5ce. Za to wiadomo że boska michelle cudownie zmartwychwstała i dobrze bo lubiłem Letty:)
No i szkoda że uśmiercili Vince'a - nigdy go nie lubiałem no ale zespół to zespół.
Też się cieszę że Letty jednak żyje, bo ją uwielbiam xD
A Vince'a mi nie jest szkoda mimo że przez jego śmierć zespół się rozpadł, bo mnie wkurzał jak zarywał do Mii xD
ciekawi mnie rywalizacja między Evą Mendes a Walkerem tym bardziej że kiedyś grali do jednej bramki (to że eva przejdzie do grupy walkera diesla i spółki albo walker opóści grupę wydaje mi się oczywiście niemożliwością)
Vince mnie również denerwował
szczerze? fajniejsza jest Elena xD a co do 6tki, to myślę że bez dwóch panów (wiecie kogo mam na myśli) się nie obejdzie. a co do angażu pani Brewster, to uważam że producenci będą starali się jakoś kontynuować ich historię a jak wiemy, bez niej również się nie obejdzie.
prawdo podobnie 6 część znowu badzie się działa przed Tokio Drift ponieważ Han tam ginie jeden za najlepszych przyjęciu Doma
jedyne co mnie denerwuje to wskrzeszenie Letty jak juz zginela to po co znowu wraca znalezli jej szczatki w spalonym wozie poruwnali dna chyba tak bo inaczej jak mieli pewnosc ze to ona byla w wozie i pochowali ja w koncu to po co teraz nagle wygrzebuja ja z grobu. Chociaz uwielbiam ten film staje sie on dla mnie coraz bardziej nierealny
A mi się wydaje, że ta część będzie działa się po TD \. Ostatnia scena w 3 części jak Dom się ściga z tym młodym, może się w końcu okazać połączeniem sagi. Oby!
"szóstka' będzie działa się prawdopodobnie w Berlinie oczywiście przed TD. Co do Letty nigdzie nie było wzmianki, że nie żyje. Palący się człowiek wcale nie musi umrzeć to tak na marginesie.
Tak ale serio robią pogrzeb gadają że zginęła, pamiętam też scenę jak oconer czy jak mu tam teraz nie pamiętam mówi do Doma że ona zginęła żeby mógł wrócić do domu to po co teraz ona wraca?
A ja pamiętam jak ten murzynek co miał bodajże zielone Gran Torino powiedział ' Ostatni raz widziałem ją jak sie paliła", a Brian mowl, że sie poświęciła dla niego a nie zginała...
Zabili ją i uciekła, pewnie nawet nie myślano o tym, że w przyszłości przywrócą ją do życia, więc teraz wymyślą świetną bajeczkę.
dudix3 ma racje a wy wszyscy wierzycie ze ona przezyla w palacym sie samochodzie matko boska to tylko film moga wskrzeszyc kogo chca bo to przeciez tylko fikcja
Nie, 6 będzie na bank przed TD. Pamiętacie scenę w Fast Five, kiedy Han jedzie w aucie z Gisele?
G: Dokąd teraz?
H: Nigdy nie byłem w Madrycie
G: Nie chcesz wracać do Tokio?
H: Jeszcze zdążę... kiedyś :)
Jest szansa, że gdy Gisele pyta sie Hana : "Nie chcesz wracać do Tokyo?" ma na myśli jego powrót po tym wypadku.
Oraz mam wielką nadzieję, że w kolejnej części pojawią się postacie z TD. Ale są na to małe szanse ze względu, że to może być jeszcze przed wydarzeniami w TD. Ale spojżcie na to z tej strony, że to nie miało by za dużego sensu. Jest 1 i 2. Pożniej TD a nastepnie 4,5 i 6 wyrwane z innej paki, że to wszystko było jednak przed TD?
tak...4,5,6 to akcja przed TD. Było już na forum 1000 razy o tym. Napisałem temat "Kolejność Akcji" na forum 5 części tu na filmwebie więc mozesz sobie poczytać.
Tak na prawdę scenarzyści mogą się bawić wątkiem Hana jak tylko się chce, skoro letty mogła wyjść z wybuchu cało, to czemu Han musiał zginać, w ostatniej sekundzie wyskoczył z samochodu i zwiał z kraju;p A z Donem się spotkał dopiero po wyścigu z nowym DK. Mam nadzieje że 6 będzie się dziać w europie, a ewentualna 7 z powrotem w Tokyo.
z tego co gdzieś czytałem to akcje w Berlinie bd tylko na początku a poźniej w Tokyo :) ma grac też dalej Tyrese Gibson :D i Mii chyba ma nie byc
ooo że ma być Tyrese to jeszcze nie słyszałem :) masz gdzies linka do tego info ?? :)
http://en.wikipedia.org/wiki/The_Fast_and_the_Furious_(film_series)#Fast_.26_Fur ious_6_.282013.29 trzymaj kliknij na F&F 6 i tam pisze kogo chce Justin Lin :)
Tyrese jest według mnie bardzo potrzebny w tej serii.
Wprowadza On fajny klimacik z "jajem", a co za tym idzie przyjemniej się wtedy ogląda, i daje odsapnąć od ciągłego łamania praw fizyki;)
Ale film to film, ma się na nim dobrze bawić, a nie zastanawiać czy jest to zgodne z prawami fizyki czy nie. ;>
Podejrzewam, że 6 będzie w Europie przed TD, potem Han wróci do Tokio i 7 cześć bd po TD.
A śmierć Letty prawdopodobnie była zmyłką dla jakiejś dużej akcji czy coś ;)
Zgadzam się ja bardzo chce w 6 części zobaczyć Tyresa. Bardzo lubie słuchać jego śmiesznych do łez tekstów. Jest najzabawniejszy z nich wszystkich. Jak go oglądam to normalnie sikam na całego. ON JEST ZAJEBISTY.
może będzie tak że ostatnia scena szóstki będzie ostatnią sceną z tokyo drifta, tylko widzianą tak jakby od strony Dominica...