PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=617373}
7,3 163 tys. ocen
7,3 10 1 162536
6,4 27 krytyków
Szybcy i wściekli 6
powrót do forum filmu Szybcy i wściekli 6

Jeżeli to oficjalny temat 6 części to można na 100% do obsady dodać Eve Mendes,Diesela,
Walkera, Rodriguez, tak myśle;F

ocenił(a) film na 7
daroni

ja miałem troszkę inaczej:
G: Myślałam, że chcesz jechać do Tokio.
H: Kiedyś tam pojedziemy...
ale to tylko szczegól tak więc daroni masz rację o powrocie nic a nic a ludzie sami sobie bajki stwarzają.

daroni

powrót? ludzie rozkminiają tutaj czy szósta część będzie przed Tokio Drift czy po :)

daroni

Z Tokio chodzi o to żeby wreszcie powiązać chronologie w serii. Wg. mnie mogłoby być ciekawie, jakby 6 działo się jednocześnie z TD, przykładowo, Dom dowiaduje się w pewnym momencie o śmierci Hana.

Medro

heh To może niech zrobią coś w stylu "Niezniszczalni" :p Wszystkich aktorów kina akcji do jednego shakera, trochę wstrząsnąć, zmieszać i będzie drink. Dla jednych niezły, dla drugich zaś trochę jak przesyt formy nad treścią.

ocenił(a) film na 7
borsuknr1

Nie zapominajcie że bedzie jeszcze 7 czesć ;) nagrywana w tym samym czasie.
A wracajac do tego tematu z Letty to czy ktos widział jak sie paliła? Bo ja nie.. więc kto to udowodni że zgineła mozę kłamali?

Kinomaniak91

na samym końcu piątej części (jeśli nie obejrzałeś filmu do ostatniej minuty) jest urywek pokazujący, że jednak Letty żyje. "You belive in ghost ?? "
http://www.youtube.com/watch?v=CQOfiLVHFrY&feature=related

ocenił(a) film na 7
borsuknr1

oglądałem i wiem tylko nie o to mi chodziło..

ocenił(a) film na 8
Kinomaniak91

Oczywiscie ze letty zyje nie bylo wzmianki ze zgineła pozatym zobaczcie na tytuł Fast Six :)

ocenił(a) film na 7
borsuknr1

Widziałem ja tylko pytam czy widział ktoś jak zmarła? bo jeśli nie to nie ma mowy o żadnym zmartwychstaniu a to ze gadali tylko w filmie o jej śmierci za wiele nie znaczy.

Kinomaniak91

fakt faktem nie było widać jej śmierci.. tylko wypadek samochodu i ją samą potłuczoną ale to wszystko...

ocenił(a) film na 7
borsuknr1

Właśnie.. mając coś takiego nie trudno będzie napisać scenariusz kolejnych cześci.. Scenarzyści myślą trochę dalej niż widz który dowiaduje sie pewnych rzeczy po fakcie.. Zobaczymy natomiast jaka będzie fabuła wtedy się dowiemy trzeba czekać i być cierpliwym ;D

Kinomaniak91

Cieszę się, że znowu dołączą ją do obsady. O wiele bardziej wolę ją w parze z Dieselem niż tą policjantkę :D
Letty ma jaja.

KamilkaPatrzy

O tak!!! Ja też wole Doma z Letty!!!

oleskasss

Ja też się cieszę, że Letty wróci. ;) Ciągle się sprzeczacie, czy tokio drifft był po czy przed 5 itp. Ja po prostu nie oglądałem 3 i nawet nie zamierzam, widząc te "komplikacje" ;] Oglądjąc tylko 1,2,4,5 wszystko jest okey ;P i czuję się z tym dobrze.

Kinomaniak91

Nie było widać śmierci Letty ani jak ją poszczelił Fenix.

ocenił(a) film na 7
agnieszka_aga5_2

O więc właśnie więc o żadnym zmartwychstaniu proszę byście ludzie nie pisali.. dziękuję za uzupełnienie ;)

Kinomaniak91

Zgadzam się nie było pokazane jak ginie letty tylko pokazali jak Dom wyobrażał sobie jak zginęła więc ona na 90% zagra w 6 części i czekamy na odpowiedzi czy zagrają Jason Stattam i krążą poltki że dali propozycje zagrania w tym filmie aktorce Maggie Q znana z dobrych filmów takich jak Ksiądz 3d czy też mission imposible 3 a tak na boku to wrzucił bym jeszcze jego Mark Wahlberg z Włoskiej Roboty.