7,3 163 tys. ocen
7,3 10 1 162727
6,4 27 krytyków
Szybcy i wściekli 6
powrót do forum filmu Szybcy i wściekli 6

SKORO HAN ZGINĄŁ W TOKIO DRIFT TO CO ROBI W FAST & FIVE to jedno ,a że letty zginęła w szybko i wściekle to co będzie robić w szóstce. Czy to nie dziwne ????????

Mi się wydaje że to powinno iść tak : szybcy i wściekli < za szybcy za wściekli < szybcy i wściekli 6i7 <szybko i wściekle < szybcy i wściekli 5 < szybcy i wściekli TOKIO DRIFT !!!!!!!!!

$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
CO NIE ????????? @ @
,,
------
ODPOWIEDZCIE

ocenił(a) film na 10
stasiek363

ja piernicze... ile razy wam to samo można tłumaczyć ?!
tokyo drift odbiega od serii dzieje się jako ostatnia część dlatego Han żyje, a Letty żyje bo nie było pokazane że ginie tylko że płonie a mogła wcześniej uciec...
a kolejność jest taka :
Szybcy i Wściekli
Za szybcy Za wściekli
Szybko i Wściekle
Szybcy i Wściekli 6 i 7
Szybcy i Wściekli Tokyo Drift

ocenił(a) film na 10
adam_231

aa i Fast Five po Szybko i Wściekle

ocenił(a) film na 7
adam_231

Adam zna sie na rzeczy xD

ocenił(a) film na 10
Shadow 1993 A.D

no a jak byłem na fast five i fajny film

adam_231

Nie Szybcy i Wściekli 6 i 7, bo na razie jest mowa o 6 wiec:
Szybcy i Wściekli
Za Szybcy Za Wściekli
Szybko i Wściekle
Szybka Piątka
Szybcy i Wściekli 6
Tokio Drift

:)

ocenił(a) film na 10
GaLeR

napisałem tak ponieważ czytałem, że reżyser powiedział, że 6 i7 część będą się działy przed TD

adam_231

Ale zapomniałeś o 5 ;) To już 7 jest w planach ?

GaLeR

Aaa teraz doczytałem że dopisałeś :D

ocenił(a) film na 10
GaLeR

tak 6 i 7 mają być połączone i tworzyć 1 fabułę razem z Fast Five jako trylogia ;)

adam_231

Aa to mnie zaskoczyłeś ;) już nie moge sie doczekać, ciekawe co tym razem wymyślą :]

ocenił(a) film na 3
adam_231

to ile razy jeszcze Tokyo Drift będzie ostatnią częścią??? Bo ostatnio już gdy nie było premiery Fast Five było mówione że to ostatnia część ale nie całej serii tylko 5 część, nawet na imdb to przeczytałem i tu też

adam_231

Też nie mogę z tych ludzi, którzy milion razy się o to pytają.

adam_231

Totalnie naciąga bzdura letty uciekła jak koleś bragi wpakował w nią kulkę !!! http://www.youtube.com/watch?v=Xe5OREnWMK8 bo raczej do auta nie strzelał

ocenił(a) film na 10
anubis2342

widziałeś F6?
Jest pokazane jak on strzela, nie strzelił do niej tylko w bak i nastąpił wybuch który ją odrzucił...

adam_231

Naciągane to na maxa :)Ja bym walił jej w łeb :)Jak bym był takim kolesiem jak typ bragi :)Tyle w tym temacie

ocenił(a) film na 5
adam_231

byłem dzisiaj w kinie i tak bzdurnego filmu nie widziałem dawno, chociaż dla sceny z czołgiem warto było obejrzeć. Mogli by nakręcić parodię sceny jak torreto jednak nie łapie letty w powietrzu i wylatują poza barierki, hehe. Film głupi, ale dobrze się oglądało. Wytrzymałem do końca tylko dlatego bo wziąłem pół kilo orzeszków w skorupce o smaku zielonej cebulki. Polecam, pycha :)

adam_231

najgorsze to ze w 7 toretto zginie ,moim zdaniem fast six powinna byc ostatnia część , nie lubie filmów w ktorych giną glowni bochaterowie
w co do szybko i wsciekle to letty nie zginela ,ci co ówarznie oglądali fast six to wiedzą ze letty stracila pamięć i zwerbowala ją inna ekipa

adam_231

mowicie ze td jest ostatnia czescia a w 7 zginie torrento to co robi w ostatniej scenie td ??????????

ocenił(a) film na 10
bobek25

skąd pewność, że Dom zginie w 7?

ocenił(a) film na 8
adam_231

Tokio drift jest przed siódemką

ocenił(a) film na 10
Afura

wiem ;)
jak to pisałem nie było to jeszcze wiadome :)

ocenił(a) film na 7
stasiek363

Weź coś na uspokojenie i czytaj inne tematy, a nie zadawaj po raz tysięczny to samo pytanie.
Boże, jestem dziewczyną, a skumałam to po obejrzeniu początku 4 części!
Czy naprawdę tak ciężko się myśli?

stasiek363

Letty nie zgineła, bo pokazali po napisach końcowych że żyje.

ADIPORSCHE911

no właśnie , jakby sie do końca film oglądało to by sie wiedziało , że Letty jeszcze żyje :D

ocenił(a) film na 7
ADIPORSCHE911

Właśnie, a nie jakieś debile obejrzą pół filmu i spamują -.-

ADIPORSCHE911

ona stracila pamięc i inna ekipa ją zwerbowala ;D

ocenił(a) film na 3
stasiek363

a ta Letty, to on jej nie pochował przypadkiem? i na jej grobie stał? aktor który zagrał Hana zrobił się popularny więc zmartwychwstał, jak grali Tokio Drift - 3 część chronologicznie wg lat produkcji, to nikt nie mówił że to ostatnia część całej serii, wiec wg mnie sami się zakręcili w tym wszystkim, Letty zginęła w 4 części, nie pokazano ciała ale nawet jeśli się wygrzebała to po co by uciekała do innego kraju? I nie dała znaku życia swoim znajomym?

ocenił(a) film na 7
luki29

"Letty zginęła w 4 części, nie pokazano ciała ale nawet jeśli się wygrzebała to po co by uciekała do innego kraju? I nie dała znaku życia swoim znajomym?"

Sam nie wiem co oni mieli w tej mogile. A reszty dowiemy się w 6. części.

ocenił(a) film na 3
Littlee

ja słabo pamiętam końcówkę tej części w której Letty zginęła, coś mi się kojarzy że Diesel stał nad jakimś grobem ale może filmy mylę, to teraz Toretto będzie miał 2 kobiety

ocenił(a) film na 10
luki29

ta z którą był pod koniec fast five raczej nie zagra ;)

ocenił(a) film na 3
adam_231

a ile razy jeszcze Tokio Drift będzie ostatnią częścią? to już się robi zakręcone ;) przecież po 6 i 7 na pewno nie skończą

luki29

Tokio Drift przez cały czas jest ostatnią częścią. Wszystkie części stworzone po Tokio Drift są jakby jego prequelami i jednocześnie squelami Szybkich i wściekłych i Za szybkich za wściekłych.

ocenił(a) film na 3
nameeleess

ale to nie jest zamierzone prawda? Po prostu musieli wybrnąć jakoś z tego że reaktywowali Hana? Dlatego tak mówią? Po 1 części, nie było Diesla w kontynuacji, zastąpił go ten piosenkarz Tyrese, w 3 nie było nikogo z nich, zrobili osobny spinoff tak jakby, nie wiem czy Diesel był wtedy bardzo zajęty, chyba kręcił XXX, albo wszedł z konflikt z producentami? Od 4 części jest producentem filmu i sam ma wpływ na kierunek filmu, od tej części wszystko się zaczęło pi.... i Han odżył

ocenił(a) film na 10
luki29

od kiedy Tyrese to piosenkarz?

ocenił(a) film na 3
adam_231

od dawna, swoją przygodę z filmem zaczął od filmu Baby Boy, to jest taki sam raper czy tam artysta r&b jak Usher tylko jemu się nie udało, a ten dostał swoją szansę w Szybkich i Wściekłych i zaraz popłynął, wcześniej coś tam smęcił na MTV z średnim skutkiem

http://www.youtube.com/watch?v=gSlLFx2U4qo&ob=av2n
1998
http://en.wikipedia.org/wiki/Tyrese_Gibson
http://en.wikipedia.org/wiki/Tyrese_discography

ocenił(a) film na 10
luki29

aa o dzięki, nie wiedziałem nawet :)

ocenił(a) film na 3
nameeleess

według mnie Tokio Drift to 3 część, po prostu nikt nie wiedział kiedy dokręcą kontynuację i czy w ogóle ją nakręcą, może nawet to miała być ostatnia część i dlatego Han zginął,
potem Diesel doszedł do słowa, wyłożył forsę, może nawet odkupił jakieś prawa do filmu (ten aktor co gra Hana stał się w między czasie bardzo popularny) no to go wkręcili i opowiadają teraz bajki że Tokio to ciągle ostatnia część ;)

Littlee

dlatego ze stracila pamięć i inna ekopa ją przygarnęła

ocenił(a) film na 9
luki29

Cytuję Bragę z 6: "Na pewno coś pochowałeś, ale co lub kogo to ci nie powiem". Pewnie podrzucili jakąś jej podobiznę ale fakt, mocną naciągane.

stasiek363

Nikt w TD nie powiedział że Han umarł. Wybuchł samochód ale czy ktoś mówił że on umarł? było pokazane? Nie. Dlatego Han nie umarł i pojawia się w następnych częściach Fast and Furious.

Wiesiek1910

Jejku jakie problemy, po prostu chcieli żeby wystąpił Han jeszcze w innych częsciach moze myśleli ze nie powstanie juz film z ta sama obsadą i zrobili Tokio Drift .

ocenił(a) film na 6
krystynalubicz8

Han nie grał w Szybkich i Wściekłych przed Tokio Drift ;)

Stachu7

napisałam: ,, jeszcze w innych częściach" jak bym tego nie wiedziała to bym tu nie pisała:)

ocenił(a) film na 6
krystynalubicz8

Aha. Myślałem, że "z tą samą obsadą" znaczyło, że Han tez tam się zaliczał.

ocenił(a) film na 6
stasiek363

Szybcy i Wściekli oraz za szybcy za wściekli to dwie części taki dla obczajenia klimatu i wprowadzenia lekkiej fabuły i postaci.
Szybko i sciekli, fast five i 6 są trylogią jak już ktoś wcześniej wspomniał
Natomiast Tokio drift jest częścią odległą od pozostałych prawdopodobnie jest ostatnią nie dowiemy się kto wygrał wyścik czy dominic czy boswel

tak jest moim zdaniem

Lukario

Sprawa wygląda następująco:
Han przeżył nie było pokazane co było dalej po wybuchu.Han przeżył i uciekł z Japoni ponieważ gdyby D.K dowiedział się, że han żyje znowu by go ścigał a w Szybcy i wścielki 5 jego dziewczyna pytała się czy chce tam wrócić a on powiedział może kiedyś.
Cytat z opisu Tokio 'Szybcy i wściekli: Tokio Drift" to historia Seana Boswella, który zawsze był outsiderem. Ten typ samotnika, wyobcowanego zarówno w domu rodzinnym, jak i poza nim, odnajduje związek z obojętnym"
Tokio to dygresja w pewnym stopniu od serii, akcja toczy się w Japoni gdzie poznajemy Hana, który cudem przeżywa z wypadku - nie pokazano jak i gra w 4,5,6. Pod koniec Tokio Toreto ściga się z Głownym bohaterem, a w rozmowie przed wyścigiem przyznaje się do znajomości z Hanem, co nie musi rozbijać akcji. Toreto i Han mogli znać się wcześniej, w 4 cz ( mówią o warsztacie na który był nalot policji). W Tokio sam Don może myśleć że Han nie żyję, ale jednak żyje xD.
Kolejny dowód w 5 cz gdy zbierała się ekpia - "potrzebujemy kogoś kto wszędzie się wtopi" więc Don ściagnął Hana - z tego wynika że musiał go znać dobrze jeśli zaproponował mu tak wielką robote, musiał mu ufać.
Na koniec tego monologu:
------- Tokio to odrębna historia w której poznajemy Hana, który (styl :( ) wychodzi cało z wypadku - nie jest to pokazne i gra w kolejnych częsciach. WSZYSTKIE części są w kolejności wydania.

ps. jak słysze że Tokio jest ost to może główny bohater jest synem Conora xD. Płakać mi się chce - gdzie wasza logika i znajomośc faktów.

pzdr

ocenił(a) film na 6
Berdalion

raczej wątpię w każdą z twoich sugestii
To na 100% nie jest syn Bryana
a Han raczej też na pewno zginął nie wydostał by się z tamtego samochodu. tokio drift to chyba ostatnia część jeżeli zrobią coś s Boswellem to będzie częścią przed ostatnią jeże.li nie to właśnie tokio będzie zakończeniem serii

Lukario

Zgadzam się z toba odnośnie syna - to był sarkazm.
Cóż każdy ma prawo do własnego zdania, Ty uważasz tak, ja inaczej - i na tym polega różnorodność :)

Berdalion

Raczej ciężka ta twoja teoria, tym bardziej że jest wyraźnie pokazane jak Han ginie w wybuchu, potem przyjeżdzają służby porządkowe więc raczej by skminili jakby przeżył. Co do Letty historia jest inna, bo nie jest pokazane jak letty ginie, mianowicie nie ma nawet pokazane że jest w aucie w czasie wybuchu. Wszystkie sceny z letty w 4 dzieją się u doma w umyśle, on po prostu stara się odtworzyć ten wypadek. Co do pogrzebu to gdyby naprawdę wybuchła to i tak by nikt nie był w stanie na rozpoznać jej ciała, które by pewnie rozerwało, apotem spaliło.

gruby157

Zaraz się szybko wściekną...i taki będzie koniec:D:D