SKORO HAN ZGINĄŁ W TOKIO DRIFT TO CO ROBI W FAST & FIVE to jedno ,a że letty zginęła w szybko i wściekle to co będzie robić w szóstce. Czy to nie dziwne ????????
Mi się wydaje że to powinno iść tak : szybcy i wściekli < za szybcy za wściekli < szybcy i wściekli 6i7 <szybko i wściekle < szybcy i wściekli 5 < szybcy i wściekli TOKIO DRIFT !!!!!!!!!
$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
CO NIE ????????? @ @
,,
------
ODPOWIEDZCIE
Jakby było tak jak piszesz to po napisach do szóstej części nie byłby pokazany wypadek Hana w Tokio. Więc Twoja teoria jest błędna. "Płakać mi się chce - gdzie Twoja logika i znajomość faktów." ;)
Czytam tak co piszecie.. Tak naprawde Han nie zginął w Tokyo Drift, Było pokazane czy zginął? Nie!. Gdyby zginął.. To jak wyjaśnicie, że brał udział w Szybcy i Wściekli 6? Gdy złapał Gisele przy akcji w samolocie by ta nie spadła, a Ona go puściła i postrzeliła jednego z ludzi Shaw'a. Po tej akcji. Gdy Hobbs przyniósł im papiery, że są już wolni, Han wrócił do Japonii. Wtedy dopiero zginął, W wyścigu potrącił go samochód, tak jak w Tokyo Drift, Ale wtedy Dopiero ta osoba która go potrąciła (nie pamiętam aktora) Powiedziała.. (cytat) " Dominik Toretto, nie znasz mnie...(Po tych słowach samochód Hana wybucha).. A aktor mówi : Ale poznasz ".. TYLE! Han nie zginął w Tokyo Drift, przeżył, wyniósł sięwtedy z Tokyo żeby D.K go nie znalazł.. Zginął w Tokyo w 6 części Szykich i Wściekłych, obejrzałem każdą część. na 6 byłem na premierze, i jestem tego całkowicie pewny. :>
Aktor to wydaje mi się Jason Statham i moim zdaniem w Tokio Drift Han zginął. Całe Tokio Drift było oderwaniem do serii, zakładam że było to pewnego rodzaju pokazanie przyszłości. Idąc tym torem Tokio Drift jest między szóstką, a siódemką. A scena o której piszesz to scena z Tokio Drift, tylko pokazana z innej perspektywy.
dokladnie tak !1 Tokio drift dzieje sie mniedzy 6 a 7. i scena po napisach to scena z innej perspoctwyy. i takjtes to Jason stathman
Aż chce się powiedzieć za znanym memem "WAT?" Han zginął w Tokyo Drifcie bez dwóch zdań i nie ma co drążyć tematu. Tylko, że najpierw zrobili TD, a potem zaczęli lepić kolejne części tworząc błędy i starając się je zalepiać czym popadnie.
Według mnie powinni zrobić takie prawdziwe Fast and Furious 2 i osadzić akcję w Ameryce łacińskiej, tworząc tym samym pomost pomiędzy jedynką i trójką. Pokazać Doma napadającego na ciężarówki w Meksyku wraz z Leonem i Letty, moment gdy poznają Hana, który jeździ Musclem (zgodnie z tym co Dom powiedział w TD), itp.
Tylko, że jakość tej serii leci na łeb, na szyję z każdą kolejną częścią. Albo Wan i Statham uratują tą markę albo poleci ona na samo dno.
lol, obejrzyj sobie jeszcze raz TD. Dokładnie ta sama akcja co w F&F 6, Evo Shauna i RX-7 VF Hana uciekają przed 350z starego DK i jeszcze jakimś. W Hana uderza ten sam Mercedes jak sie okazuje w szóstce był to brat Owena.
O ile moge zrozumieć jeszcze to, że niektórzy nie rozumieją kolejności tak to co napisałeś nie ma kompletnie żadnego sensu.
Może macie rację, bo w TD, w Hana wjeżdża samochód.. Tak samo w 6 częśćie Fast & Furious.. To może.. TD było zapowiedzią śmierci Hana. I w TD pokazali jak Han zginie, w 6 częście wjechał w niego Stathan, i strzelił w samochód, samochód wybuchł z Hanem w środku.. A Stathan powiedział " Dominik Toretto, nie znasz mnie. Ale poznasz "
"TD było zapowiedzią śmierci Hana"
Źle ująłeś, on wtedy zginął i tyle, to nie była żadna zapowiedź tego, że zginie skoro to sie już stało... TD dzieje sie po wydarzeniach FF6 i pewnie jeszcze po FF7 i tak to należy tłumaczyć.
Dżizas a co twórcy nie mogą nakręcić filmu po kilku latach, którego akcja dzieje sie przed wydarzeniami z jednej z poprzednich części? Kto im zabroni? Od kiedy kolejność premiery filmu ma być wyznacznikiem chronologii wydarzeń? ja pierdziele.
Wiesz co to retrospekcja?
jak was czytam to mi żal d u p e ściska...
to ooczywiste ze tokio drift dzieje sie po pozostałych częśćiach, tylko głupota jest pisać ze dzieje.sie nawet po 7.Przecież rozmowa stathana z.torreto dzieje sie w środku TD gdy han ginie.wynika z.tego ze 7 część zacznie sie mniej więcej w momencie śmierci hana podczas wyżej wymienionej rozmowy i myślę ze wybiegnie za TD abyśmy poznali wynik wyścigu i może torreto zapozna rywala z seanem albo go zwerbuje do czegoś
Nie można do końca być pewnym, że zacznie sie w momencie śmierci Hana, bo znowu mogą skupić sie na chwile na wydarzeniach na jakiś czas przed śmiercią Hana i później w którymś momencie filmu ponowne pokazanie rozmowy brata Shawa z Torreto i przeniesienie akcji w inne miejsce. Zastanawiające jest to, że podobno akcja 7 ma być w LA, więc jak to sie ma do Tokio? Skoro Han zginął w Tokio i Torreto przyjeżdża tam później co widać na końcu TD. Wynika z tego, że w LA powinna być jeszcze jakaś większa akcja i przypuszczam, że to może być na chwile przed śmiercią Hana. Nie uważasz, że byłoby to dziwne gdyby 7 zaczęła sie od tak śmiercią Hana?
no raczej tak sie nie zacznie,nie to mialem na mysli, ale tak jak piszesz czesc ta doprowadzi do momentu w ktorym ginie han i odbywa sie rozmowa torreto(mam na mysli orientacyjnie te wydarzenie w czasie,musza do tego dojsc bo jesli tego nie zrobia nie dowiemy sie jak potoczy sie reszta filmu) i ja sadze ze film nie skonczy sie zaraz po tym wydarzeniu. wiec zaznaczam ze wtedy nikt nie odpowie na pytanie co bylo pierwsze: tokio drift czy siodemka, bo te czesci beda sie przeplatac
W innym wypadku wszystko zacznie sie w momencie tego wyscigu na samym koncu TD ale z kilkoma retrospekcjami tylko ze to by zaprzeczylo informacje o akcji w LA bo retrospekcjami by jej tylko nie pokazali,tworcy na wiele sposobow moga to rozegrac, moze dominik przyjezdza do japoni ale zaraz cala akcja przeniesie sie do LA-wedlug mnie to jest najbardziej prawdopodobne ale dobrze by bylo gdyby nas czyms zaskoczyli
i ogolnie piszac posta nie zwracalem sie do ciebie NBA93 tylko do tych osob ktore naprawde nie umieja zrozumiec prostych faktow, ty sie bardzo dobrze orientujesz
reasumujac siodemka sie bedzie przeplatac z TD albo odbedzie sie po TD
napisz co myslisz o tym co napisalem
Tokyo Drift to sequel całej serii kolejność wydarzeń jest następująca Szybcy i wściekli 1, Za szybcy za wściekli, Szybko i wściekle, FF 5 , FF6, a następnie tokyo drift. Ten gość, którego gra Jason Statham to brat Owena Shawa, którego ekipę i jego samego zabili w FF 6. Ten gość zabija Hana, ponieważ zaczyna swoją zemstę i będzie chciał zabić resztę. Taka jest prawda.
nawet nie czytam tych 50 komentarzy. Powiem tyle: bekę sobie kręcą z każdym takim pytaniem i zawsze wszyscy sie na to łapią. Od premiery F&F z 2009 widziałem miliard pytań "dlaczego Han żyje" i to jest tak samo żałosne jak kiedyś GP Monako F1 na stronie wp gdzie z kolei marudzili "dlaczego polska flaga jest do góry nogami". Daliście się strolować :/
co do kolejnosci to macie racje z tym ze TD jest ostatni na to wychodzi ,martwi mnie jednak scena kiedy Han zginąl ,wlasnie obejrzalem ten moment w TD i Han rozbija sie samochodem po tym jak strzela do niego ten zły gosciu z triady no i wywraca sie do gory kołami i otumianiony wybucha w w samochodzie z powodu cieknacej benzyny .... widzi to glowny bohater i jego laska ....no i wlasnie w F&F ktory oladalem w kinie scena jest calkiem inna ,hann rozbija sie samochodem po czym nie moze sie z niego wydostac ,do akcji wkracza Statham i strzela do niego zabijajac go ..... niby ta sama scena ale 2 rozne zakonczenia ,no i Statham sobie odchadzi dzwoniac do Vina ,wychodzi na to ze Hann ginie jednak 2 razy .raz od wypadku raz od Stathama ,tu logika juz sie konczy jak dla mnie ....
Han ginie 2 razy?... Jest to jeden i ten sam wypadek co w TD pokazany z innej perspektywy, natomiast pewne drobne błędy w scenie mogły się pojawić i z pewnością się pojawiły. Wydaje mi się, że kręcąc TD nie mieli pojęcia, że scena w której ginie Han będzie potrzebna do tego aby wcisnąć ją do fabuły części szóstej i siódmej.
Tak jak ktoś już wspominał wydaje mi się, że siódemka rozpocznie się mniej więcej w okolicach zakończenia Tokyo Drift, a Toretto przybywa do Japonii na wieść o śmierci Hana aby zwerbować osobę do składu w miejsce Hana. Być może ten przed śmiercią dzwonił do Dominica informując go, że ma świetnego podopiecznego i mogą być z niego ludzie...
Fabuła kolejnej trylogii może być naprawdę interesująca...
nie no nie moze zginac 2 razy ,wiem ze to jedna i ta sama scena tylko baaaardzo mocno niedopracowana ,mogli troszke inaczej to rozegrac bo to sie kupy nie trzyma ,jak wybucha samochod Hana i o 3 m od niego biegnie glowny bohater aby mu pomoc ... no i mnóstwo gapiow na ulicy ,a w ostatniej czesci Statham odchodzi powoli od auta w ktorym rozprawil sie z Hanem jakgdyby nigdy nic :) nikt nic nie widzi nikt nic nie slyszy nikt nie probuje mu pomoc
Sceny śmierci Hana w TD i F&F6 są prawie identyczne(wywraca go ten sam samochód, w ten sam sposób), jakieś błędy może są, ale nie są aż tak bardzo zauważalne. A i jeszcze jedno jestem świeżo po F&F6 i Jason Statham nie strzelał do Hana, tylko rzucił naszyjnik Letty w okolice samochodu. No chyba, że oglądałem inną wersję:-).
Panowie zwracam honor za poprzednie moje wypowiedzi.
Więc po F&F 6 jest Tokio.
Niepodobało mi śie to że zmniejszono role Hana, przecież uratował on młodego, wrócił się i przejał uwage japończyka, a potem przez przypadek ktoś go trafił. Tu pokazano że po prostu się ściga i ktoś jak gdyby nidgy nic w niego wbija - płatny zabójca itd.
Nieładnie to zakończyli :(
Ps Naszyjnik Letty został w bazie Shawna więc młody może dołaczy do temu, i będzie kolejna trylogia - wreście te "nieszczęsne Tokio" wkomponuje się w fabułe F&F i będzie wszystko cacy.