Wszyscy którzy dali więcej niż 1,proszę napiszcie mi jakie jest wasze IQ,czym zajmujecie się w życiu
i jakie macie priorytety.Co trzeba mieć w głowie żeby oceniać ten film na 10!!.Każdy film-nawet jesli
z założenia ma być kinem ekstremalnej akcji-musi stwarzać pewne poczucie realizmu.Chyba że
mamy do czynienia z filmem fantastycznym.Ja rozumiem że kino to swego rodzaju okno do innego
świata,że chcemy oderwać się od rzeczywistości i miło spędzić czas.Zapomnieć o szarości dnia
codziennego,ale na miłość boską nie może być tak że świnie będą latać,główni bohaterowie są
niczym cyborgi,nie obowiązuje grawitacja. Rozumiem że rozrywka i że fajne samochody ale jestem
człowiekiem inteligentnym i proszę żeby tak mnie traktować.
Właśnie,ja też się zastanawiam ile maż lat.7,może 8,no góra 10?I w ogóle zluzuj majty,bo wszystkich tutaj wnerwiasz.
Nie, nie jestes czlowiekiem inteligentnym, jesli wydaje Ci sie, ze filmy opieraja sie tylko na realizmie.
Na film sklada sie wiele aspektow takich jak: rezyseria, aktorstwo, fabula, dialogi czy efekty.
A faktem jest, ze film nie zasluzyl na 1/10.
Ogladajac takie filmy czuje sie po prostu oszukany i wkur ..... bo ktos robi ze mnie debila.
Nie wiem moze to celowy zabieg otepiac spoleczenstwo po jednym takim czyms nic ci nie bedzie ale obejrzyj 50 takich gniotow to twoj ststem wartosci podswiadomie idzie w dol, nie wiem trzeba by tu bylo psychologa ale cos w tym musi byc, ze takie cos wychodzi a najgorsze ze jest tego coraz wiecej.
Nieprawdopodobny gniot to Twoja wypowiedź:) Od pierwszej części wiadomo czego spodziewać się po szybkich i wściekłych i każdy chociaż średnio inteligentny człowiek wie, że jest to kino dla specyficznych odbiorców, którym nie zależy na realiźmie tylko na efektach specjalnych, szybkiej jeździe i ubawie po pachy.... Trzeba być ułomem żeby ogłądać 6 część jakiegoś filmu skoro żadna wcześniejsza się nie podobała...
To film , nie na faktach , wymyślona historia , świetnie zagrana, gdyby to było jak w życiu nikt kina akcji by nie oglądał , ma bawić i oderwać sie od rzeczywistości , tyle w tym temacie kolego , myśle że wielu kinomaniaków przyzna mi rację :-)
Film ma bawić a nie być realistyczny, Jeśli miał bym oceniać w taki sposób to żaden film by nie uzyskał powyżej 6
jeżeli jesteś człowiekiem inteligentnym jak sam powiedziałeś to co to jest równanie bernoulliego i do czego służy bo widzę że mówisz coś o fizyce a chyba wogule jej nie znasz