PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=678251}

Szybcy i wściekli 7

Furious Seven
2015
7,3 160 tys. ocen
7,3 10 1 159759
6,3 42 krytyków
Szybcy i wściekli 7
powrót do forum filmu Szybcy i wściekli 7

3D IMAX?

użytkownik usunięty

Ktoś coś wie na ten temat czy będzie?
Pozdro

W 4dx ma być w cinema city. Wejdź na strone i kliknij na 4dx.

ocenił(a) film na 7

nie widziales filmu i juz 10 dales ...............................................

marcink15

Boże. :| brawa dla niego.

ocenił(a) film na 10

Skąd ta ocena 10? Nie widziałeś go… Chyba że byłeś w USA i go oglądałeś, lecz założę się, że to nie prawda i tylko to robisz bo jesteś fanem/ fanką i nie chcesz, żeby miał twój ulubiony film słabą ocenę, ale uwierz mi twoja ocena nic tu nie da. Jak będzie 100 000 głosów twoja 10 będzie niczym. Nie mówię, że nie lubię szybkich i wściekłych wręcz przeciwnie, ale trochę sprawiedliwości by się przydało :) Pozdrawiam.

użytkownik usunięty

kasuj tą ocenę !

użytkownik usunięty

bo ja jestem zajebisty dla tego takie oceny mogę dawać :D

użytkownik usunięty

nie nie jesteś, jesteś żałosny fanatyku. I zgłaszam cię

ocenił(a) film na 7

zgłosić to ty możesz swoją starą

użytkownik usunięty
BigMelon

i znowu cię zgłaszam, nie umiesz poczekać na film tylko dajesz 10, to jest fanatyzm, w dodatku z multikonta, które założyłeś na początku marca...

ocenił(a) film na 7

haha boże co za cielak!

użytkownik usunięty
BigMelon

to obroń się że widziałeś film? to cię przeproszę, podaj argumenty...

użytkownik usunięty

znowu zaginiony post

ocenił(a) film na 10

bez przesady. To jego sprawa co ocenia. Oczywiście może jest to niesprawiedliwe wobec innych filmów, ale i tak 98 głosów to mało. Za pewne będzie ponad 100 tysięcy ( 98/100000) te głosy to i tak na nic nie wpłyną.

użytkownik usunięty
nati2099

jeśli nie widział filmu to ocenianie go jest żałosne a to jest fanatyzm, nawet nie próbował podać argumentów że widział film, i przyznał się że ocenia trailer, więc coś tu jest jednak nie tak.

ocenił(a) film na 10

Może i masz racje. Ale to jego sprawa chociaż nie zmienia faktu że jest to głupota.

użytkownik usunięty
nati2099

sprawa czy nie sprawa może i jego ale przez to obniża wartość tego portalu, ja nie powiem że IMDB jest lepsze bo tam w tych sprawach słyszałem jeszcze gorzej jest tam oceny są jeszcze bardziej zawyżone, ale chyba nie powiesz mi że nie mam racji.

Czy jakbym wystawił teraz 1/10 podobała by ci się moja działalność fw? gdyby mieliśmy tu oceniać trailery to uwierz że Justin biber dzięki fankom miałby tu 10/10 tak samo Hobbit i reszta filmów, które obiektywnie na to nie zasługują, to samo jest z dawaniem 1/10 bo widziałem trailer który mocno jest kiepski.

ocenił(a) film na 10

Oczywiście, że masz racje, ale na razie jest tylko 98 głosów. Może połowa albo ćwierć z nich oglądała już go? Myślę, że i tak połowa ludzi dała by mu tak czy siak tę dziesiątkę.

użytkownik usunięty
nati2099

No to ćwierć, przyznam ok mogło oglądać. A średnia i tak spadnie, tu raczej chodzi o specjalnie zawyżanie.

ocenił(a) film na 10

Myślę, że na to nic nie poradzimy.

użytkownik usunięty
nati2099

no niestety ...