Powiem w skrócie. Gal Gadot, odtwórczyni roli Gisele w serii Szybcy i wściekli, dosłownie przed chwilą zamieściła zdjęcie na Facebooku, które sugeruje że wystąpi ona w najnowszej siódmej części. Ponad to w opisie zdjęcia znalazła się cyferka 7 i znak zapytania. Czyżby miało to potwierdzić jej udział w tym filmie?
Zdjecie: http://postimg.org/image/v00quhkp7/
Dosłownie minute temu to samo zauważyłem na facebooku i specjalnie tu wszedłem żeby założyć taki sam temat,no ale byłeś szybszy. Sam właśnie nie wiem. Fani ją polubili więc kto wie. Ja osobiście jej nie lubiłem na początku sam nie wiem czemu ale teraz uważam zupełnie inaczej. Ale to że mimo ją lubię to nie chciałbym żeby wracała jeżeli zginęła. Bo nawet gdyby jakimś cudem by przeżyła to wolałbym to najpierw zobaczyć w 6. Bo tak to co się z nią stało? jak oni to wytłumaczą. To przez nią Han zginął bo wyjechał do Tokio ponieważ jej już nie było a mieli zrobić to razem. Jeżeli jakoś by przeżyła to czemu nie dała by znaku życia lub jakby wyjaśniono brak ciała. Bo co,znowu zrobią amnezję? wstała sobie z pasa lotniska z amnezją i poszła gdzieś? Jestem na nie.
Już gdzieś rozmawialiśmy na ten temat bo widziałem już dawno temu jakieś zdjęcie ( można je zobaczyć w galerii na www.fastandfuriousmovie7.manifo. com usuń spację) gdzie Gal Gadot i Michelle miały zdjęcie i moim zdaniem to nie było zdjęcie z FF 6 gdyż Letty miała takie obrażenia jakich nie miała w 6 części.
Ogólnie nie chcę już więcej takich powrotów do życia bo niedługo to i Hana by powrócili. Zresztą Letty też chyba powrócili za sprawą fanów,jakieś petycję ludzie tworzyli z prośbą o jej ożywienie.
Pozdrawiam.
A i jeszcze chciałem dodać bo wyżej zapomniałem że już jak ktoś wspomniał możliwe że wystąpi w filmie w stylu ''wspomnienia''. Może będą ją jakoś wspominali albo może i wątek główny będzie jej w jakieś części dotyczył. Gisele pracowała dla Bragi więc kto wie,może się nawet okazać że ona wiedziała o wszystkim o tym że Letty żyje i ukrywała to przed resztą. Chciała po prostu zarobić co udało jej się w Rio i możliwe że może chciała się uwolnić od Hana,ale to już moja taka mała myśl.
Widziałem to zdjęcie z Michelle i Gal. Ale myślałem wtedy, że postanowiła odwiedzić znajomych na planie, albo że ją zaprosili tam w celach turystycznych, albo już nie wiem co :) To wszystko robi się coraz bardziej ciekawe.
Coraz bardziej ciekawe i fantastyczne. Mam nadzieję że przynajmniej jak już ma wrócić to jakoś naprawdę dobrze to wytłumaczą. Chodź oni mają głowę do takich rzeczy więc zobaczymy.
\Jak spadała to samochód nie wisiał wysoko jak się dobrze przyjrzeć to widać. Więc nic dziwnego jakby przeżyła