Ucieszyla mnie wiadomosc ze zagra tez Michael Jai White. Ciekawy jestem czy dobrze zagra i
szkoda ze Scotta Adkinsa nie ma.
No nie wiadomo na razie kim będzie w filmie. Myślę że mógłby zagrać gliniarza, syna Bilkinsa z pierwszej części w końcu ma takie same nazwisko w 7 części (a przynajmniej ma mieć takie) - Dorian Bilkins. Ale kim on by był? w ekipie Toretta? a może Hobbsa... Fajne było by nawiązanie do pierwszej części.
Właśnie sobie przypomniałem, że w 1 i 2 był Bilkins tylko bez imienia. Mam nadzieje że go nie zastąpili i to będzie jakiś brat lub coś w tym stylu.
Brat policjant albo może i syn. Ale wydaje mi się że ta informacja że miał mieć na nazwisko Bilkins to była plotka. Tak samo mi się wydaję plotką że Tony Jaa ma zagrać brata/kogoś z rodziny Johnego Trana i mścić się za jego śmierć.
Poza tym Michael Jai White nie ma w obsadzie. Myślę że jego miejsce zajął Djimon Hounsou. Pytanie tylko kogo zagra. Myślę że kogoś od Shawa. Nie widziałem go na żadnym zdjęciu z filmu ani z planu jak i w trailerach. Więc wychodzi że może gra u boku Stathama a z nim jest najmniej zdjęć. Może być też i tak że może w jakiejś scenę po napisach jako zapowiedź kolejnego czarnego charakteru?
Tony Jaa powinien walczyć z kimś dobrym jak Toretto albo Hobbs, a nie Brian. Śmiesznie będzie jak jeszcze dostanie od niego łomot. Ale to film, coraz mniej mający wspólnego z rzeczywistością więc nie zdziwiłbym się gdyby Tonego pokonała Mia :P
Myślę że większości taki duet się podoba. Ty jesteś innego zdania bo jak widać po nicku i po avatarze jesteś fanem Tonego. Brian na pewno oberwie od postaci Tonego ale Brian pewnie go zabije ale nie koniecznie w walce.
Mi akurat pasuje Tony Jaa bardziej do Briana niż do Toretto czy Hobbsa. Wiem że ma umiejętności ale jednak wagowo trochę się różnią. Tony Jaa przy górze mięśni Hobbsa to jak wykałaczka.
No, powiedzmy, że się z tym zgodzę. Ale w filmie Obrońca pokonał chłopka mierzącego ponad 2 metry wzrostu http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=bizrduWSCDI
No dobra. Ale nie zapominajmy że tu są Szybcy i Wściekli. W Szybkich i Wściekłych on w ogóle mógłby nie umieć walczyć. No ale wiadomo poco go zwerbowali do filmu do walk więc walczyć będzie umieć ale czy jego postać została napisana jako najlepszy zawodnik? Myślę że będzie trochę lepszy od Briana ale Brian też mu dorówna.