Szybcy i wściekli 7

Furious Seven
2015
7,3 160 tys. ocen
7,3 10 1 160166
6,3 31 krytyków
Szybcy i wściekli 7
powrót do forum filmu Szybcy i wściekli 7

Piękny.

ocenił(a) film na 10

Ja powiem chyba tylko tyle - idę drugi raz do kina, muszę to przeżyć jeszcze raz.

Contiv

Wróciłem z kina. ŻENADA. 4/10.

ocenił(a) film na 3
effendi360

ja nawet jeśli się spodoba to nie dam popcornowcom utrzymać tego filmu w top500 i będę nawet nowe konta zakładał żeby ten film nie utrzymał się w top500 bo to wstyd...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 10
Contiv

Zgadzam się w 100% ! Wszystkim polecam ! Genialny !

ocenił(a) film na 9
Contiv

Byłam w kinie kilka dni temu na tym filmie, film jest zarąbisty chyba najlepsza ze wszystkich części szybkich wściekłych ale najbardziej urzekła mnie końcówka, normalnie aż mi się w oku leska zakręciła. na pewno a raczej zdecydowanie obejrzę tą cześć jeszcze nie raz .

Contiv

genialny film naprawdę...super

Contiv

Film miejscami przebajerowany, ale mimo iż to już 7 część (niektórzy sądzą, że to już dłużyzna), to naprawdę bardzo mi się podobała. Dla samej końcowej sceny mógłbym się przejść jeszcze raz do kina, coś wspaniałego. Niech ludzie mówią, piszą co chcą - ostatnie minuty filmu chwytają za serce.

ocenił(a) film na 1
Contiv

Film nie jest piękny, tylko nudny, przewidywalny, irracjonalny i średnio zagrany.

ocenił(a) film na 7
tom_evans

Jakieś argumenty, przykłady potwierdzające twoją tezę? Ja oglądałem niejeden film, który nie zasługiwał na obejrzenie, i żadnemu nie dałem oceny niżej 2, bo póki co, żaden nie zasługiwał.
Dawaj POPRZYJ SWOJĄ OPINIĘ.

ALe w sumie czego można się spodziewać po człowieku, który "Szybkim..." daje 1 a piątemu elementowi 10.

ocenił(a) film na 1
jazwiec36

"Piąty element" to z sentymentu. Jako dziecko mi się podobał, nawet uwzględniłem to w swojej opinii, czego zapewne już nie zauważyłeś:-) Poza tym to zamierzony kicz i groteska, parodia filmów sf i filmów akcji. Co do 1 dla "Szybkich...". Po pierwsze - film 7 z kolei z serii, która wypaliła się dawno temu jest nieporozumieniem (ocena 1 na filmwebie to nieporozumienie). Po drugie - film jest nudny i to moje osobiste odczucia, nie lubię filmów akcji, tym bardziej filmów, gdzie samochody latają jak ptaki w uniwersum naszego świata;-) Typowy hollywoodzki fllmik. Irracjonalny przez nagromadzenie nierzeczywistych kaskaderskich scen. Średnio zagrany - obsada jest dość przeciętna, więc wybitnej gry aktorskiej nie doświadczyłem. popranej fakt, ale nie na 8. Oczywiście biorąc pod uwagę całą techniczną stronę filmu, która stoi na bardzo wysokim poziomie, należy się kilka gwiazdek, ale jak już napisałem wcześniej 7 część z tej serii to nieporozumienie. Wciąż to samo i to samo. Po co?

ocenił(a) film na 3
jazwiec36

Według Ciebie Szybcy i wściekli są lepsi od 5 elementu? Seriously? Aż takie bezguście panuje na filmwebie...? Szybcy i wściekli film, w którym możesz na 10 minut pójść się brzydko mówiąc wysrać, wrócić i dalej będziesz wiedział co się dzieje, że nic cię nie pominęło. Szybcy i wściekli zasługują maks. na 7/8, a nie jak większość tutaj daje 10. Owszem 5 element może nie jest arcydziełem na 10, ale na pewno jest bardziej bogate w treść i bardziej rozwinięte niż F&F7

użytkownik usunięty
Levon_V

Impotenci sztuki filmowej. 3 lub 4 się należy, na 1 zasługuje Ludzka Stonoga.

ocenił(a) film na 3

Ja daje jeden i mam nadzieję, że jak najwięcej osób da żeby się wyzbyć tego shitu z top500. Przypuszczam, że dałbym temu filmowi z 4/5 może nawet 6, ale cóż.

użytkownik usunięty
Levon_V

Naprawdę top500 sprawi Ci przyjemność? Większość ludzi ocenia filmy subiektywnie. Ja staram się oceniać filmy obiektywnie, jednakże natura człowieka jest subiektywna. Więcej jest głupców niż mędrców, więc ranking filmów powinieneś prowadzić sam na swoim profilu, bo walka o top500 jest jak walka jednego człowieka przeciwko wielkiej armii.

ocenił(a) film na 3

też się tak staram. owszem, może z TDK przesadziłem, co nie zmienia faktu, że było za co dać te 10.

użytkownik usunięty
Levon_V

dobra jest pies to szczał

Contiv

SZYBCY I WŚCIEKLI 7 - POLSKI LEKTOR + HD
DVD WERSJA ORYGINALNA - MOŻNA POBRAĆ NA DYSK

link==> y o u t u b e - pl . g a /premiery

Chcesz oglądać to skopiuj lub przepisz link USUWAJĄC wszystkie SPACJE

ocenił(a) film na 10
Contiv

Popieram. Byłem dziś w kinie.i 10/10 dwie godziny totalnej rozrywki . świetna obsada.efekty specjalne.w kinie ten film to prawdziwa rozpierducha dla oczu i uszu.i na końcu wzruszające slajdy dla Paula.nie ma nawet minuty podczas filmu by fajka zapalić. Siadasz w fotelu i jedziesz.

ocenił(a) film na 5
Contiv

Serio, płytka bajka bez logiki i 10/10, tylko pierwsza cześć była dobra.

Contiv

badziew