jedynka super a odnośnie dwójki to będziemy mieć premierę na pewno w internecie ;)
Rozpisalam sie i skasowalam. ajjj.
No wiec, jesli mialabym osobiscie porownac 1 i 2 na podstawie samego zwiastunu do 1 i 2 , to mysle, ze 2 na pewno jest lepsza. Nie ma ku temu zastrzezen, choc kazdy ma swoje zdanie. Mysle, ze predzej, czy pozniej uda ci sie zobaczyc 2 , to wowczas sam ocenisz. Zreszta jezeli widziales zwiastun do 2 , to powinienes miec juz jakies wyobrazenie na temat tego filmu :))
no jeszcze nie obejrzałem trailera,chociaż raczej sie wystrzegam,bo za dużo zdradzają ;)
Zawsze tak
Masz ???
Pierwszy raz się spotykam z kimś , kto wystrzega się obejrzenia choćby małej zapowiedzi ;-).
no zależy jeszcze jaki trailer,bo na przykład ostatnio miałem nie przyjemność ogladać trailer najnowszego Dredda gdzie praktycznie w skrócie zapodali cały film.
Ps.No a Ty obejrzyj wreszcie jedynkę,w twoim przypadku będzie to prequel :D
Muszę znaleźć czas , bo narazie na mojej liście akurat nie ma 1 :D. W sumie takie filmy, są dobre dla facetów :D
Zaskocze
CIę...widziałam ten film
;-).
Muszę koniecznie zobczyc Epend2. Chłopaki poszli do
Kina na męski wypad więc ja nie miałam okazji 2 zobaczyć w
Kinie ;-)
Ja ogólnie uwielbiam szwedzkie kryminały. Zarówno książki jak i filmy ;D. Jest w
Tym coś, co porywa ;-))
Wyspa skazańców też dobry.
Ps.Ale my robimy Off-topicc,no ale Twój temat,twoje reguły ;D
No bez przesady ;-). To tylko forum ;-). Wcześniej mieliśmy taką fajną grupę , w
Której dobiło w ciągu 2 miesięcy do 2 tysięcy komentarzy ;-). Kolegę pózniej zablokowali , bo
Troszkę wojował. Tam to dopiero były tematy ;-). Od
Jedzenia po .... Ojjj. Co
Do
Filmu o którym
Napisales, to raczej nie widziałam
;D