PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=637685}

Szybki cash II

Snabba Cash II
2012
6,6 2,0 tys. ocen
6,6 10 1 1950
Szybki cash II
powrót do forum filmu Szybki cash II

Snabba Cash 2 lepszy od pierwszej części. Lubie takie klimaty w filmach. Bardzo dobre zakończenie i z niecierpliwością czekam na trzecią część. Kryminał na wysokim poziomie.Polecam z czystym sumieniem

ocenił(a) film na 6
frugosz

dla mnie druga część jest dużo słabsza od jedynki.....wg mnie powinni zakończyć na części 1

ocenił(a) film na 7
frugosz

Pogodzę was obie tak samo dobre.

CichyMorderca

Pogodze was, obie tak samo dobre czy pogodze was obu, tak samo dobre? :)

ocenił(a) film na 7
jest_jak_jest

Jak wolisz możesz też napisać do Miodka on wie ja mamna to wyj...

CichyMorderca

Nie trzeba zaraz pisać do miodka, by stawiać przecinek. To wiedza absolutnie podstawowa i ułatwia zrozumienie zdania. Możesz oczywiście mieć wyje... na to, ale to już sam o sobie opinie wystawiasz. Nie oceniam Ciebie jako człowieka, raczej zwracam uwage jak się przedstawiasz. Chociaż teraz chyba taka moda na "wszystko i wszystkich w dupie" i wszelkie uwagi czy krytyka nie są przyjmowane w żaden sposób.
Pzdr.

ocenił(a) film na 7
jest_jak_jest

Absolutnie wiedzą podstawową jest też pisownia nazwiska z dużej litery,a kawałek cytuje ,,ale to już sam o sobie opinie wystawiasz,, to mistrzostwo świata.Pozdrawiam.

KAROLsas

Opinie wystawiam o sobie tym co mam do przekazania. A co do nazwiska, zapewne CAPS Lock za słabo nadusiłem ;) Od Ciebie niczego ciekawego nie usłyszałem. Od zwykły człek , który pisze dla samego pisania.

ocenił(a) film na 7
jest_jak_jest

Rzecze to człek (używając Twojego języka) którego wpis faktycznie wiele wniósł do wątku.

KAROLsas

Był komentarzem do Twojego, który się pojawił nie wiadomo w jakim celu.

ocenił(a) film na 7
jest_jak_jest

Czytaj ze zrozumieniem,chcesz poprawiać kogoś to na litość boską nie rób sam błędów.

KAROLsas

Odpowiadałem ,że pewnie zbyt słabo nadusiłem CAPS Lock ;) Brak przecinka w wielu zdaniach, zmienia sens całej wypowiedzi. Na pewno zmiana wielkości literki tego nie czyni.
Po czym stwierdziłeś brak zrozumienia treści? Napisałeś o błędach i dostałeś odpowiedź..

ocenił(a) film na 7
jest_jak_jest

Dyskusja przerasta moje siły,posypuję głowę popiołem,napisz coś jeszcze będziesz miał ostatnie słowo i myślę że to załatwi sprawę.

KAROLsas

Nierozumiem stwierdzenia co do ostatniego słowa? Troche jak rozmowa z dzieciakiem. Zapewne więc jesteś jeszcze młodym człowiekiem, pewnie studentem. Stąd tak mało dojrzały.

frugosz

wrócę do wątku głównego ( :
część druga zdecydowanie lepsza od pierwszej !!!