Snabba Cash 2 lepszy od pierwszej części. Lubie takie klimaty w filmach. Bardzo dobre zakończenie i z niecierpliwością czekam na trzecią część. Kryminał na wysokim poziomie.Polecam z czystym sumieniem
dla mnie druga część jest dużo słabsza od jedynki.....wg mnie powinni zakończyć na części 1
Nie trzeba zaraz pisać do miodka, by stawiać przecinek. To wiedza absolutnie podstawowa i ułatwia zrozumienie zdania. Możesz oczywiście mieć wyje... na to, ale to już sam o sobie opinie wystawiasz. Nie oceniam Ciebie jako człowieka, raczej zwracam uwage jak się przedstawiasz. Chociaż teraz chyba taka moda na "wszystko i wszystkich w dupie" i wszelkie uwagi czy krytyka nie są przyjmowane w żaden sposób.
Pzdr.
Absolutnie wiedzą podstawową jest też pisownia nazwiska z dużej litery,a kawałek cytuje ,,ale to już sam o sobie opinie wystawiasz,, to mistrzostwo świata.Pozdrawiam.
Opinie wystawiam o sobie tym co mam do przekazania. A co do nazwiska, zapewne CAPS Lock za słabo nadusiłem ;) Od Ciebie niczego ciekawego nie usłyszałem. Od zwykły człek , który pisze dla samego pisania.
Rzecze to człek (używając Twojego języka) którego wpis faktycznie wiele wniósł do wątku.
Czytaj ze zrozumieniem,chcesz poprawiać kogoś to na litość boską nie rób sam błędów.
Odpowiadałem ,że pewnie zbyt słabo nadusiłem CAPS Lock ;) Brak przecinka w wielu zdaniach, zmienia sens całej wypowiedzi. Na pewno zmiana wielkości literki tego nie czyni.
Po czym stwierdziłeś brak zrozumienia treści? Napisałeś o błędach i dostałeś odpowiedź..
Dyskusja przerasta moje siły,posypuję głowę popiołem,napisz coś jeszcze będziesz miał ostatnie słowo i myślę że to załatwi sprawę.
Nierozumiem stwierdzenia co do ostatniego słowa? Troche jak rozmowa z dzieciakiem. Zapewne więc jesteś jeszcze młodym człowiekiem, pewnie studentem. Stąd tak mało dojrzały.