PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=104546}

Tłumaczka

The Interpreter
2005
6,7 36 tys. ocen
6,7 10 1 36142
5,6 19 krytyków
Tłumaczka
powrót do forum filmu Tłumaczka

...nie wiem po co była im tłumaczka super egzotycznego języka Ku skoro i tak jak sie okazało wszyscy mówili po angielsku?...czemu na cały film był tylko jeden wybuch...czemu pan ,,bardzo zły afrykański przywódca'' sprawiał wrażenie chorego na Alzheimera i nie bardzo wiedział czemu Nicol mierzy do niego z jego własnego, ulubionego guna... film stawia przed nami mnóstwo pytań, niekoniecznie egzystencjalnych... i ostatnie czemu film trwa dwie godziny i po co ja go oglądałem?

użytkownik usunięty
hiob99

"czemu na cały film był tylko jeden wybuch"- rozwaliło mnie to!! Jestes smieszny!! Jeżeli chcesz pooglądać strzelanke do zapraszam do siebie do Zduńskiej Woli. Od czasu do czasu puszczaja takie arcydzieła jak "XXX"!! Tam znajdziesz wszystko czego oczekujesz od dobrego kina- strzelanki, pistolety, wyzwiska i wspaniała obsada w stylu Vina Disela!!

ocenił(a) film na 10

Nie Cold!! Teraz na ekrany wchodzi przecież "XXX2" To będzie odpowiednie!!

hiob99

"nie wiem po co była im tłumaczka super egzotycznego języka Ku skoro i tak jak sie okazało wszyscy mówili po angielsku?..."

chodzi tutaj o pogarde z jaka podchodzili przywodcy panstwa matobo. znajac angielski i tak chcieli aby stany zapewnily im tlumacza. pogarda dla innych narodow.