Co za beznadziejna gra aktórów. Przestałem oglądać ten fil po 20 minutach. Stwierdziłem, że lepiej stracić 20 minut niż 110. Nie polecam nikomu. Poprostu żenada.
Podziwiam, że wytrzymałeś do 20 min. Ja właśnie dotrwałem do 18 i już nie mogłem - aktorzy?? Widziałeś gdzieś tam aktorów?? :)
JAK WAM ZABRAKNIE FILMÓW DO OGLĄDANIA TO OBEJRZYJCIE MODE NA SUKCES - byle nie to :P
Doskonały przykład jak NIE nalezy robić filmów. To "coś" nie zasługuje nawet na okreslenia szmira, czy tandeta. To jest "coś" a nawet "cuś". Kochanka szefa mafii lata półnaga po to by policjant z oddziału robin hoodów ( zabierającego pieniądze dealerom narkotyków i oddającym je na sierocińce ) dostał amnezji na jeden dzień, dzięki czemu mógł latać za półnagą cedząc najgłupsze teksty na świecie.
A mnie obejrzenie całego filmy zabrało zaledwie trzy kolacje! (choć rozłożone w dwóch tygodniach)
W jednym momencie poczułem się nawet porwany przez akcję, w związku z czym myślę, że film zasłużył na solidne dwie gwiazdki.
Swoją drogą przez cały czas trwania spodziewałem się, że nie można wymyślić zakończenia bardziej beznadziejnego niż cała reszta. Ba! Zastanawiałem się, czy jeżeli dobrze je zrobią, to czy nie podciągnąć oceny do trójeczki.
Ale cóż... mam nauczkę by wpierw sprawdzić ocenę, później ewentualnie obejrzeć...