Czemu Helios totalnie pominął ten film? Greya, Baranka i Kingsmana puszcza ale miejsce na Tajemnice nie ma? Chciałem się wybrać na ten film, ale w mojej okolicy nie ma innych kin niż to ;/
Witam w klubie. U mnie to samo. Na szczęście jest jeszcze Cinema City. :) Będę się musiała udać właśnie tam.
Jeżeli Helios w Twoim mieście nie jest zbyt duży (chodzi mi o ilość sal) to część filmów będzie automatycznie pomijana. No i z tego co wiem, dystrybutor miał jakieś bardzo wygórowane wymagania jeśli chodzi o ten film i właśnie sale, na jakich ma być pokazywany.
No to by trochę się wytłumaczyło bo u mnie jest 4 sale... tyle że Grey ma z 12 seansów i jakoś się wyrabiają -.-
Możesz rozwinąc mysl o tych wymaganiach?
W Bielsku-Białej Helios też nie jest duży (chyba 8 sal) a Tajemnice Lasu są, właśnie się dzisiaj wybieram.
Jak dla mnie to nie warto iść na ten film do kina. Ja obejrzałam w internecie i żałowałabym później wydanych pieniędzy na bilet. Tylko Streep i strona muzyczna jest tu dość mocna stroną tego filmu. Ilość seansów na Greya o lekka przesada. Nawet w kameralnych kinach to puszczaja. Fakt. sama jestem go ciekawa i idę do kina na seans, mimo że już jest online po angielsku, ale za dużo tego szału.