PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=676339}

Tajemnice lasu

Into the Woods
2014
6,0 58 tys. ocen
6,0 10 1 58167
5,8 30 krytyków
Tajemnice lasu
powrót do forum filmu Tajemnice lasu

Piosenka.

ocenił(a) film na 8

Jak się nazywa piosenka, którą w drugim zwiastunie śpiewa Meryl? Czy jest może ona w internecie
w pełnej wersji?

ocenił(a) film na 7
RayOfLight13

Wydaje mi się, że będzie to piosenka ,,Children Will Listen" z musicalu into the Woods, chociaż może być przerobiona na potrzeby filmu.

ocenił(a) film na 7
Kemishi

Przepraszam za błąd. Piosenka nosi tytuł ,,Stay with me" i pochodzi z musicalu Into the Woods. Jeszcze raz przepraszam za wprowadzenie w błąd.

ocenił(a) film na 8
Kemishi

Nie ma sprawy, dziękuję za odpowiedź :)

RayOfLight13

Jeśli jeszcze nie znalazłaś to pod tym linkiem jest pełna wersja. https://www.youtube.com/watch?v=_-U6uKLBuFg
Zresztą jest już pełny soundtrack :)

Mam nadzieję, że nikomu nie przyjdzie do głowy, aby dubbingować ten film w polskiej wersji...

ocenił(a) film na 8
WaitForMe

Dziękuję bardzo :3
Też mam skrycie taką nadzieję...

WaitForMe

A jeśli już będą dubbingować, co bardzo prawdopodobne, bo to przecież film Disneya, mam skrytą nadzieję, że piosenki zostaną oryginalne. Uwielbiam jak Meryl śpiewa, a jakoś nie wyobrażam sobie polskiego tekstu śpiewanego przez którąś z naszych aktorek...

ocenił(a) film na 10
Kitiaa

Nawet przez Stenkę?

FIlmIsMyLife

Hmmm... Po przesłuchaniu jej wykonania jako Gothel z "Zaplątanych" myślę, że jako czarownica byłaby najodpowiedniejsza.

ocenił(a) film na 10
Kitiaa

Podkładała również głosu Białej Czarownicy z "Opowieści z Narnii " no i w "Hobbicie" Galadrieli ;-) Role czarownic to ma chyba obcykane :-D

FIlmIsMyLife

Zdecydowanie. :) Oprócz tego potrafi dobrze śpiewać, więc nie musieliby załatwiać jej dublerki do piosenek.

Kitiaa

na pewno beda dubingowac, wystarczy wybrac sie na wersje oryginalna .

ocenił(a) film na 9
potente

Disney potwierdził brak dubbingu w tym filmie.

ocenił(a) film na 8
Dark_Cat

I chwała im za to. Nienawidzę dubbingów, w filmach ZAWSZE są słabe i dla mnie nie do zniesienia, co innego bajki. W bajkach fajnie Polska podkłada głosy :)