Jak się nazywa piosenka, którą w drugim zwiastunie śpiewa Meryl? Czy jest może ona w internecie
w pełnej wersji?
Wydaje mi się, że będzie to piosenka ,,Children Will Listen" z musicalu into the Woods, chociaż może być przerobiona na potrzeby filmu.
Przepraszam za błąd. Piosenka nosi tytuł ,,Stay with me" i pochodzi z musicalu Into the Woods. Jeszcze raz przepraszam za wprowadzenie w błąd.
Jeśli jeszcze nie znalazłaś to pod tym linkiem jest pełna wersja. https://www.youtube.com/watch?v=_-U6uKLBuFg
Zresztą jest już pełny soundtrack :)
Mam nadzieję, że nikomu nie przyjdzie do głowy, aby dubbingować ten film w polskiej wersji...
A jeśli już będą dubbingować, co bardzo prawdopodobne, bo to przecież film Disneya, mam skrytą nadzieję, że piosenki zostaną oryginalne. Uwielbiam jak Meryl śpiewa, a jakoś nie wyobrażam sobie polskiego tekstu śpiewanego przez którąś z naszych aktorek...
Hmmm... Po przesłuchaniu jej wykonania jako Gothel z "Zaplątanych" myślę, że jako czarownica byłaby najodpowiedniejsza.
Podkładała również głosu Białej Czarownicy z "Opowieści z Narnii " no i w "Hobbicie" Galadrieli ;-) Role czarownic to ma chyba obcykane :-D
Zdecydowanie. :) Oprócz tego potrafi dobrze śpiewać, więc nie musieliby załatwiać jej dublerki do piosenek.