PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=676339}

Tajemnice lasu

Into the Woods
2014
6,0 58 tys. ocen
6,0 10 1 58193
5,8 30 krytyków
Tajemnice lasu
powrót do forum filmu Tajemnice lasu

Zdecydowane NIE

ocenił(a) film na 2

to mógł być piękny film, ładne zdjęcia i mogłaby być dobra muzyka. wokale poszczególnych aktorów super, ale razem nie grają... dużo wydzierania się... i te powtórzenia... brrrr... historia sama w sobie niespójna, ale o tym to już pisano, nie będę się powtarzać.
Jestem tak ZAWIEDZIONA tym filmem, że pierwszy raz zdecydowałam sie wziąć udział w dyskusji

ocenił(a) film na 3
marta_ot

No cóż, ja obejrzałam ten film dzisiaj wraz ze znajomymi i wszyscy zastanawialiśmy się "Co to było?" Pomieszanie z poplątaniem i z każdą chwilą filmu załamywałam się coraz bardziej...miałam wrażenie, że twórcy filmu mają widzów za idiotów...

ocenił(a) film na 1
amirta21

Zgadam się z Wami !

ocenił(a) film na 1
amirta21

Za idiotów ma nas portal filmweb opłacając swoich "pisarzyków" i każąc im pisać piękne i zachęcające komentarze i opinii o filmach. Poszkodowani jesteśmy My. Tracimy czas i pieniądze idą na durne filmy. Wszystko to jest na krótką metę. Wystarczy, że powstanie inny tego typu portal i będą mieli problem. Internauci są baaardzo pamiętliwi....

ocenił(a) film na 7
wirtualnykraj

Niesądze, kurcze są ludzie którym ten film naprawde sie podobał...to o tobie źle świadczy że tak piszesz

ocenił(a) film na 9
wirtualnykraj

musisz być bardzo sfrustrowaną osobą, skoro tak przeżywasz ten film. straciłaś czas i pieniądze, ale nie dlatego, że film był zły, tylko dlatego, że nie sprawdziłaś na co idziesz do kina. ja czekałam na ten film półtora roku, gdy tylko wzmianki o nim zaczęły pojawiać się w necie, wiedziałam na co idę, bo interesowałam się pierwowzorem tego musicalu, który był dawno temu grany - zdaje się - na broadwayu i uważam, że film był naprawdę świetny. i wyobraź sobie, że filmweb mnie nie opłacił, po prostu film mi się nie podobał. ale bywałam też w kinie na filmach, które mi się nie podobały, a nie przeżywałam tego tak, jak Ty przeżywasz into the woods...

rada: na drugi raz sprawdź na co idziesz do kina, a jak wybierasz musical, to pogódź się z tym, że jest głośno i śpiewnie

ocenił(a) film na 1
siossstrzyczka

To prawda. Bardzo byliśmy wtedy bardz sfrustrowani i bardzo źli, ze tak daliśmy się wciągnąć na tą bajkę nie dla dzieci. Szkoda, że Pani która sprzedawała bilety oraz Pani która nam te bilety w kinie przyjmowała nie powiedziała, że jest to bajka dla dorosłych. Ja zawsze kojarzyłem bajki dla dorosłych jako tzw. "erotyki" :). Na pewno teraz będę jeszcze bardziej patrzył na opis filmu oraz na to co ludzie piszą w komentarzach ale omijając szerokim łukiem komentarze z filmwebu, które da się wyczuć na odległość.
Nie rozumiem Twojego zdania " i wyobraź sobie, że filmweb mnie nie opłacił, po prostu film mi się nie podobał"
,to podobał Ci się ten film czy nie bo się pogubiliśmy w Twojej wypowiedzi?

ocenił(a) film na 9
wirtualnykraj

tak, pomyliłam się - film mi się podobał i będę do niego często wracać :)

ocenił(a) film na 1
siossstrzyczka

Dziękuję za tak szybką odpowiedz :)

ocenił(a) film na 9
wirtualnykraj

spoko - w pracy jestem ;)