PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=676339}

Tajemnice lasu

Into the Woods
2014
6,0 58 tys. ocen
6,0 10 1 58193
5,8 30 krytyków
Tajemnice lasu
powrót do forum filmu Tajemnice lasu

To już w każdym filmie wiedźmę ma grać Helena Bonham Carter??? toż to nudne by było jak flaki z olejem! uważam, że Meryl będzie doskonałym powiewem świeżości... a Johny też jest uważam na doskonałym miejscu

gabaz

Racja Helena jest bardzo dobra aktorka a jak sie kojarzy niektorym tylko z wariatkami to jej tylko szkodzi. Ja sie cisze ze ona nie gra tej czarownicy, uwielbiam ja ale wolalabym ja teraz zobaczyc w roli w innym stylu. Jak dla mnie toMeryl pasuje :)

ocenił(a) film na 4
karmelina_17

Też uważam, że Helena jest świetna aktorką. Jeśli chcesz ja zobaczyć w innej roli polecam "Jak zostać królem". Nie jest tam super ważną postacią, ale aż dziwnie się patrzy na to jak Belatrix zostaje elegancka królową.

norsevia3

Oglądałam wiele razy :) bardzo lubię ten film jest taki inteligentny, i operator jest świetny.

ocenił(a) film na 7
karmelina_17

Jestes swietna tez ...

mirron88

ahaa...?

gabaz

Meryl Streep zagrała jak zwykle genialnie

ocenił(a) film na 10
elizabethwesolowska

Absolutnie się z tobą zgadzam

ocenił(a) film na 8
elizabethwesolowska

Nie dość że świetnie zagrała to jeszcze pięknie śpiewała i miała świetną charakteryzację. Naprawdę ciekawy film z dobrą obsada, jeszcze lepszą muzyką, niebanalną historią oraz przepięknymi strojami. Naprawdę polecam! Do kina pójdę obowiązkowo drugi raz. O ile w naszym kinie poleci :(
I musze mieć ten plakat!

ocenił(a) film na 7
onebadsoul

zgadzam sie plakat jest PRO