PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=430851}

Tajne przez poufne

Burn After Reading
2008
6,5 98 tys. ocen
6,5 10 1 97884
6,7 56 krytyków
Tajne przez poufne
powrót do forum filmu Tajne przez poufne

Pamiętam 

użytkownik usunięty

Oglądałem go kiedyś, wiem, że wydawał się dziwny. Tu niby komedia a na końcu Chad Feldheimer ginie w taki sposób..

dzięki ziomek, chciałem obejrzeć i najpierw przeczytać komentarze. Naprawdę dzięki...

użytkownik usunięty
vajron

A właśnie "Uwaga spoiler!"

ocenił(a) film na 8

Co za frajer, nie dość, że nic do powiedzenia nie ma to jeszcze spoilery wali.

użytkownik usunięty
wujekdziadek

Nie no, a Ty to wygadany jesteś.. :D Poza tym nie zrobiłem tego specjalnie.

użytkownik usunięty
vajron

A w ogóle jak tu na forum wyrazić opinię o filmie, scenach w nim zawartych lub dyskutować, jednocześnie nie spojlując ? Co to za zwyczaj, żeby przed obejrzeniem filmu czytać komentarze zamiast recenzji ?

ocenił(a) film na 8

Wystarczy napisać ze są spoilery, zresztą sory poniosło mnie. Jak dla mnie bardzo spoko film. Pzdro.

użytkownik usunięty
wujekdziadek

Ok będę pamiętał, pozdrawiam.

ocenił(a) film na 7

dziekuje,za twą bezmyslnosc! własnie miałam ogladac film..niestety b.szybko czytam... twój temat to od razu spoiler -widoczny..

użytkownik usunięty
joanoa

Wiem przepraszam to był pierwszy i ostatni raz. Dostosowałem się do zasad tu panujących ale nadal twierdzę, że lepszym pomysłem byłoby, zamiast pisać za każdym razem "spoiler", tylko przeczytać przed obejrzeniem filmu, recenzję. Rozumiem, że każdy szanuje swój czas i pieniądze, ale czy naprawdę komentarze powinny nam to sugerować?

ocenił(a) film na 7

nie czytam komentarzy,rzuciłam tylko okiem po tematach komentarzy po raz pierwszy..! no i pech:)

ocenił(a) film na 2
vajron

Nie martw się stary, i tak nie warto. Dla mnie film jest w takim stopniu komedią, jak polskie "komedie romantyczne".