PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=1046}

Taksówkarz

Taxi Driver
1976
7,8 244 tys. ocen
7,8 10 1 244239
8,5 98 krytyków
Taksówkarz
powrót do forum filmu Taksówkarz

żenada

użytkownik usunięty

prosta historyjka z idiotycznym Heppy Endem

Kpisz.

ocenił(a) film na 10

Tu nie ma Happy Endu ,Travis nie przeżył.

użytkownik usunięty
eadamiec1

że co?

eadamiec1

Racja.

użytkownik usunięty
adeck92

nawet tak prostego film nie potraficie zrozumieć, tylko dorobicie sobie jakieś nad interpretacje

Sam jesteś żenada... wszystkie oceny twoich pozostałych filmów 10/10 a Taksówkarz 1/10.

użytkownik usunięty
adi_dassler

no i co z tego? według mnie ten film zasługuje na 1/10

Dobrze, że przynajmniej twoje pierwotne konto zachowało trochę oleju w głowie...

użytkownik usunięty
adeck92

zaraz zmienię tam ocenę

To będzie twój upadek.

użytkownik usunięty
adeck92

raczej przejaw rozsądku

ocenił(a) film na 9

Happy*

użytkownik usunięty
pavel13

Heppi

ocenił(a) film na 9

hehe, ktos tu nie zna angielskiego ;d

ocenił(a) film na 10

witam
strzel se z łuku w odbyt mój drogi. nie masz gustu, robisz stolec, jesteś idiotą, a robisz z siebie wielkiego intelektualistę. jeśli to jest prosta historyjka, to ja jestem Lech Wałęsa. poza tym nie znasz angielskiego, jedzie ci z japy i jak na ciebie patrze to po prostu ze smutku wory pod oczami.
z poważaniem, lacze z biedry.

użytkownik usunięty
basster

krzycz dalej krzykaczu z podstawówki

PS. Jeżeli dla ciebie Taksówkarz to trudny film to jak radzisz sobie z Lynchem?

ocenił(a) film na 7

Przesadzasz z tym 1/10, myślałem, że takie oceny są dla dzieł pokroju "Gulczas a jak myślisz?". Taksówkarzowi daleko do filmu wybitnego, ale to solidne kino.

użytkownik usunięty
jasiu15

oczywiście że na więcej zasługuje ale ja wystawiam 1 bo mam taki kaprys

ocenił(a) film na 7

W sumie rozumiem, ostatnio też taki miałem (po raz pierwszy). Film mnie po prostu wk***ł i to konkretnie, to dałem mu jedynkę za karę - http://www.filmweb.pl/film/Dziwna+para+2-1998-32201

ocenił(a) film na 8

dajcie spokój dziecku, jak ktos ocenia filmy typu 'Terminator' czy 'Głupi i głupszy' na 10/10, to o czym tu dyskutowac :)

użytkownik usunięty
Batmanek

Terminator to wybitny klasyk sci-fi, powołując się na ocenę tego filmu tylko się kompromitujesz

ocenił(a) film na 8

chodzilo mi o to ze najwyzej oceniasz filmy, ktore ogladajac nie trzeba myslec :) oraz takie, z ktorych nic nie mozna wyciagnac

użytkownik usunięty
Batmanek

Głupi Głupszy to wbrew pozorom bardzo mądra komedia, Terminator film poruszający tematykę rozwoju cybernetyki i przedstawiający wizje przyszłości...

Dając 1 dla Forest Gumpa oznajmiam, że jesteś dzieckiem i trollem bez gustu.

ocenił(a) film na 10
Suteq

Rzeczywiście... Bo pewnie trzeba mieć wybitny i bardzo wybredny gust, żeby Gumpa docenić i zrozumieć, nie? Szczególnie, że wszystkie gimbusy dostają spazmów, gdy tylko usłyszą tytuł tego filmu i z miejsca został on zakwalifikowany jako "arcydzieło". Strasznie mnie irytuje, jak rzuca tytułami z top10, żeby pokazać jaki to on ma świetny gust (i na pewno bardzo oryginalny), a jak ktoś to ocenia niżej, to jest bez gustu.

No spoko.

A poza tym, to gość ewidentnie się nudzi i sobie trolluje, bo na początku tu najeżdżał na Taksówkarza, a teraz już mu dał 10/10. Z Forrestem też pewnie zmieni ocenę.

użytkownik usunięty

Słaba prowokacja :)