nawet tak prostego film nie potraficie zrozumieć, tylko dorobicie sobie jakieś nad interpretacje
witam
strzel se z łuku w odbyt mój drogi. nie masz gustu, robisz stolec, jesteś idiotą, a robisz z siebie wielkiego intelektualistę. jeśli to jest prosta historyjka, to ja jestem Lech Wałęsa. poza tym nie znasz angielskiego, jedzie ci z japy i jak na ciebie patrze to po prostu ze smutku wory pod oczami.
z poważaniem, lacze z biedry.
krzycz dalej krzykaczu z podstawówki
PS. Jeżeli dla ciebie Taksówkarz to trudny film to jak radzisz sobie z Lynchem?
Przesadzasz z tym 1/10, myślałem, że takie oceny są dla dzieł pokroju "Gulczas a jak myślisz?". Taksówkarzowi daleko do filmu wybitnego, ale to solidne kino.
W sumie rozumiem, ostatnio też taki miałem (po raz pierwszy). Film mnie po prostu wk***ł i to konkretnie, to dałem mu jedynkę za karę - http://www.filmweb.pl/film/Dziwna+para+2-1998-32201
dajcie spokój dziecku, jak ktos ocenia filmy typu 'Terminator' czy 'Głupi i głupszy' na 10/10, to o czym tu dyskutowac :)
Terminator to wybitny klasyk sci-fi, powołując się na ocenę tego filmu tylko się kompromitujesz
chodzilo mi o to ze najwyzej oceniasz filmy, ktore ogladajac nie trzeba myslec :) oraz takie, z ktorych nic nie mozna wyciagnac
Głupi Głupszy to wbrew pozorom bardzo mądra komedia, Terminator film poruszający tematykę rozwoju cybernetyki i przedstawiający wizje przyszłości...
Rzeczywiście... Bo pewnie trzeba mieć wybitny i bardzo wybredny gust, żeby Gumpa docenić i zrozumieć, nie? Szczególnie, że wszystkie gimbusy dostają spazmów, gdy tylko usłyszą tytuł tego filmu i z miejsca został on zakwalifikowany jako "arcydzieło". Strasznie mnie irytuje, jak rzuca tytułami z top10, żeby pokazać jaki to on ma świetny gust (i na pewno bardzo oryginalny), a jak ktoś to ocenia niżej, to jest bez gustu.
No spoko.
A poza tym, to gość ewidentnie się nudzi i sobie trolluje, bo na początku tu najeżdżał na Taksówkarza, a teraz już mu dał 10/10. Z Forrestem też pewnie zmieni ocenę.