Ale twój tata raczej nie jest taksówkarzem z Nowego Jorku i nie żyjemy w latach 70'. I nie porównuj taksówkarze z Nowego Jorku w którym jest kilkanaście tysięcy taksówek z malutką Warszawą czy Krakowem. Brooklyn nocą to chyba najniebezpieczniejsze miejsce w USA dlatego raczej większość ludzi nie tylko w filmach ma w USA w aucie broń, a w taksówkach pasażerów wozi się tylko na tylnym siedzeniu, a jak ktoś już ma Magnum 44 jak nasz bohater to i tak nie może czuć się bezpiecznie. Nowy Jork nocą to miasto ćpunów, dilerów, dziwek, przestępców i jestem na prawdę niebezpiecznie. Poza tym w USA a tym bardziej w latach 70' broń mógł zdobyć nawet 15 letni dzieciak. Napisz dokładniej o co chodzi ci z tym że ten film to bujda. Poza tym ten film jest 85 w rankingu więc raczej nie jest to żadna ściema i od większości ma ocenę 10/10 a nie 1/10. Nie porównuj nigdy USA z Polską to dwa ZUPEŁNIE inne kraje ;). PS: błędy ortograficzne są podkreślane w przeglądarce internetowej tak na przyszłość ;D, tak ci tylko "muwie" xD. Sorki Tasia_Kusk zwracałem się do użytkownika który zapoczątkował ten temat ;)
Ale twój tata raczej nie jest taksówkarzem z Nowego Jorku i nie żyjemy w latach 70'. I nie porównuj taksówkarze z Nowego Jorku w którym jest kilkanaście tysięcy taksówek z malutką Warszawą czy Krakowem. Brooklyn nocą to chyba najniebezpieczniejsze miejsce w USA dlatego raczej większość ludzi nie tylko w filmach ma w USA w aucie broń, a w taksówkach pasażerów wozi się tylko na tylnym siedzeniu, a jak ktoś już ma Magnum 44 jak nasz bohater to i tak nie może czuć się bezpiecznie. Nowy Jork nocą to miasto ćpunów, dilerów, dziwek, przestępców i jestem na prawdę niebezpiecznie. Poza tym w USA a tym bardziej w latach 70' broń mógł zdobyć nawet 15 letni dzieciak. Napisz dokładniej o co chodzi ci z tym że ten film to bujda. Poza tym ten film jest 85 w rankingu więc raczej nie jest to żadna ściema i od większości ma ocenę 10/10 a nie 1/10. Nie porównuj nigdy USA z Polską to dwa ZUPEŁNIE inne kraje ;). PS: błędy ortograficzne są podkreślane w przeglądarce internetowej tak na przyszłość ;D, tak ci tylko "muwie" xD. Sorki Tasia_Kusk zwracałem się do użytkownika który zapoczątkował ten temat ;)
mój tata ma dziś już durzo lat bo właśnie jak miał 70 lat to w Nowym Jorku był taksówkarzem i on ci to moze potwierdzic wiec przestań kłamać bo się nie znasz i tylko się ośmieszsz, a co do błendów to mam dysleksje i moge robić tyle błendów ile tylko chce, łyso ci napinaczu internetowy trollu?
No to pisz na początku tematu że twój ojciec jeździł na Taxi w NY ;p, a co do błędów to sugerowałem to że jak napiszesz wyraz z błędem to on się podkreśla czerwoną linią i wtedy idzie poprawić. A tak z ciekawości jak twój tat był taksówkarzem w NY to napisz co jego zdaniem buło bujdą w tym filmie ... ;)
jego zdaniem bujdo było to że na przykład on tam nie spał wogule i chodził do kina bez przerwy i ze on tam zabijał z tym irokezem mimo ze tak naprawde tak nie było a ja wole ufac mojemu tatowi niz tobie !!!!!!!!
Nie spał - bo cierpiał na bezsenność, zabijał bo nie mógł znieść tego miasta przestępców itp. Filmu nie należy też brać tak dosłownie, a podobne historie mogły się też przydarzyć jakiemuś taksówkarzowi w USA. A ta historia że twój tata był taksówkarzem w NY nie wiem czy jest prawdą bo napisałeś "mój tata jak miał 70 lat to był w Nowym Jorku taksówkarzem" czyli co w latach 70' miał 70 lat i tam jeździł na taxi w NY to teraz by wychodziło że ma 110 lat ;P, to w takim razie ty ile masz 80 ?? xD
Oczywiście że ten film to bujda, bo przecież ktoś wymyślił scenariusz i ktoś to wyreżyserował to oczywiście że dokładnie ta historia nie wydarzyła się na prawdę ... ;) A w filmie może być wszystko