PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=1046}

Taksówkarz

Taxi Driver
1976
7,8 244 tys. ocen
7,8 10 1 244239
8,5 98 krytyków
Taksówkarz
powrót do forum filmu Taksówkarz

Niezły, ale jest przed legendarnym "Lśnieniem" w rankingu, stąd moja ocena.

ocenił(a) film na 10
stanley_kubrick

Nic innego nie pozostaje mi napisać jak...Gratuluje !

użytkownik usunięty
stanley_kubrick

Śmiałem się chyba z 10 minut jak to przeczytałem... Haha!

ocenił(a) film na 7

hhyhyhyhy :D popieram

ocenił(a) film na 10
stanley_kubrick

To widać od razu że posrany fanboj. Wejdźcie sobie na forum o Stanleyu Kubricku i poczytajcie sobie jego żałosne wypociny.

ocenił(a) film na 10
stanley_kubrick

To ranking popularności :/ Nie ma on nic wspólnego z rzeczywistością. Dziwię się ,że jest tu jescze ktoś kto się nim sugeruje.Proponuję włączyć myslenie.

ocenił(a) film na 9
stanley_kubrick

mam pytanie... debil czy tylko głupi?

ocenił(a) film na 9
HardRock

Głupi, czy z Łobodna?

maciekges

(o stanley_kubrick)
Coś takiego mógł napisać tylko znawca kina xD...

Niepotrzebny

To prawda.

stanley_kubrick

Ironizowałem, debilu. :)

Niepotrzebny

Ja nie, Niepotrzebny.

użytkownik usunięty
stanley_kubrick

Haha...Ty naprawdę jesteś taki głupi czy robisz sobie jaja?

Nie.

ocenił(a) film na 9
stanley_kubrick

Klon Kpt. Orzecha, lub rdzenny mieszkaniec Kłobucka...

maciekges

Wszem i wobec, ogłaszam wam ludziom, tudzież feministkom, iż Ja-Wielce Szanowny Prezes SNPŻFAR (Socjalistyczno-Nacjonalistycznej Partii Żydowskich Faszystowskich AntyRasistów), będem walczył z idiotami, tudzież debilami, pokroju Niezbyt Szanownego Stanley'a-Kubrick'a...

Jak Panie Stanley'u można dać temu dziełu 1/10... Ten film musi być o wiele niżej od Avatara. Dołóżmy starań i dajmy 0/10...

ocenił(a) film na 7
Szanowny_Wladek_Konopa

przestańcie karmić trolla -_-

sajczi

Dożywcie dzieci z Afryki, a nie Trole!

Szanowny_Wladek_Konopa

Dożywmy dzieci z Afryki Trollami z Filmweba. Najpierw dajmy im Szanownego Władka Konopę.

ocenił(a) film na 10
stanley_kubrick

Może skończycie tę bezsensowną pyskówkę? Przeklinać możecie w domu, jak wam to sprawia przyjemność :/
Co do oceny stanley_kubrick - nie zgadzam się i sądzę, że filmwebowy ranking nie może wpływać na naszą ocenę filmów!

kinomanka95

Ależ nie bulwersuj się dziewczynko... Nie rozumiesz, iż to jest prowokacja, tudzież żarty?

stanley_kubrick

Ty Stanley'u_kubrick'u jesteś większym trollem. Bardziej się najedzą

ocenił(a) film na 10
stanley_kubrick

hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahhahahahahahahahaha hahahhahhhhhahaahahahhaahhahahahaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaa aaah

ocenił(a) film na 10
stanley_kubrick

powiem tylko jedno: gratuluje toku myslenia..

stanley_kubrick

Pewnie jest przed bo ktoś stwierdził że "Ghost in the Shell" nie może być za Lśnieniem i dał mu 1/10 o.O
Na rankingi nie ma co patrzeć ale jak już tak się tym sugerujesz to może warto zwrócić uwagę, że Lśnienie w swojej kategorii jest na miejscu 1 a Taksówkarz dopiero 40

stanley_kubrick

Spodziewałem się po Panu więcej. Taka wrażliwość na krytykę nie godzi artyście Pańskiego formatu! D: