Dawno nie ogladalem tego filmu i teraz znowu chcialbym go zobaczyc ale filmu nie ma juz na youtube.w zwiazku z tym mam pytanie czy ktoś zna strone na ktorej mozna obejrzec film bez zadnej rejestracji i za darmo
Jak to ciężko? Drugi temat od góry jak byk, spis dokładnie takich stron jakich szukasz. Po co robić duble? Naucz się korzystać z wyszukiwarek, to będzie Ci lżej w życiu. Pozdrawiam
jak jestes taki madry to wklej mi link filmu taksówkarza bez REEEJESTRACJI i za darmo.powodzenia............
Masz już wyżej przecież, post nade mną. BTW takie symbole jak ♂ i ♀ też wypadałoby zacząć rozróżniać.
To by było dziwne, gdyby używanie przeglądarki wymagało wysiłku, nie sądzisz? Chyba, że masz niedowład dłoni, w takim razie współczuję :(
Wiesz co ja jak zwykle chce obejrzec film to go poprostu sciagam a nie ogladam na tego typu stronach,wiec chcialem prosic o szybka rade bo nie chcialo mi sie szukac.a ty jak masz jakis problem to go sobie schowaj w d...e
W efekcie zamiast znaleźć w 2 minuty max, czekałeś 3 dni :D Szybkość uber alles.
w efekcie to czekałem dzien bo Silesianin ma troche wiecej rozumu i kultury od ciebie i poprostu mi napisał to o co prosiłem.wiec spadaj juz z tad..
"Jeśli dasz człowiekowi rybę, nakarmisz go na jeden dzień. Jeśli nauczysz go, jak łowić ryby, nakarmisz go na całe życie."
Niemniej racja, zaczyna się to niezgrabnie przedłużać, więc kończę. Na razie i pozdrawiam.
Kolega prosił o rekomendację, co do czego wyraził się jasno, zatem idź zgiń, przepadnij, niech cię ogień strawi, nie jesteś już śmieszny :D
Mam do Ciebie "proźbę". Nie męcz nas swoją ortografią i daj homilce spokój bo ta kobieta przerasta Cię intelektualnie. Spadaj "juz z tad".
jeżeli jestes uposledzony umyslowo i nie potrafisz sie doczytac bez "ortografi" to po co tu wchodzisz.od ciebie to nawet malpa w zoo jest madrzejsza.