PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=1046}

Taksówkarz

Taxi Driver
1976
7,8 244 tys. ocen
7,8 10 1 244226
8,5 98 krytyków
Taksówkarz
powrót do forum filmu Taksówkarz

super, już nie mogę się doczekać. Tak w ogóle dzieki wam za wszystkie komentarze, opinie-dzięki nim nie trace czasu na jakieś badziewiaste filmy.

ageddon

Heh dzięki stary bo bym nie wiedział że dzisiaj leci.Masz racje to jest film którego nie mozna nie zobaczyć ja już ze 2 razy widziałem ale i tak dzisiaj bardzo chętnie jeszcze raz (raczej nie ostatni) go zobacze.
Jeśli masz ochote napisz co sądzisz o tym filmie (jak go obejżysz oczywiście)ciekawi mnie twoja opinia na temat tego filmu.nara

Kubass_87

obejrzalem, mam ochote napisac co sadze:) tylko chyba cie rozczaruje, bo ja jestem troszeczke zawiedziony. Mialem nadzieje ze film bedzie bardzo dobry, a dla mnie wydal sie tylko dobry. Choc 'tylko' - w obecnych czasach kiedy nowosci nie wybijaja sie ponad przecietnosc - moze to zle slowo. Nie zaluje ze film obejrzalem, wrecz przeciwnie, mysle ze warto jezeli ktos ma ochote na cos wiecej niz na mlode wilki. De niro juz wtedy byl bardzo dobry, tylko jak dla mnie troczke fabula zbyt wolno sie rozkrecala. Coż-kwestia gustu. Pozdrawiam
Ps. jeden temat wyzej Ina napisala kilka slow-wydaje mi sie ze cos w tym jest

ageddon

Hm no cóż każdy ma prawo do własnego zdania . Dla mnie taxi driver to film kultowy oraz przełomowy który otworzył droge do świata wielkiego filmu i aktorstwa robertowi DE NIRO ALe chociaż dobrze że widziałeś ten film może kiedyś zmienisz zdanie na jego temat
naraska