na VHS , koniecznie musi byc z VHS jak za starych dobrych czasow gdzie lektorami byli Knapik ,
Szołajski , Popłonikowski i Szczotkowski :) z gory dzieki za odp
Wejdź na tą stronę - http://www.google.pl
Na środku masz taki biały prostokąt, w tym polu wpisz "tango i cash lektor" i naciśnij Enter (Taki klawisz po lewej stronie)
A jak chcesz żeby Ci ktoś wysłał pocztą kasetę VHS to zapomniałeś podać adresu :p
po 1. nie ma tego filmu w wersji VHSRip w necie bo szukalem i dlatego napisalem tu.
po 2. adresu nie podaje sie do publicznego wgladu , po to jest priv
tak ze nie pokazales klasy madrzeniem sie....
Ja tylko chciałem pomóc. Wybacz lekką ironię ale to nie było za mądre pytanie.
Nie sprecyzowałeś czego dokładnie szukasz.
VHS ripa z lektorem? No to masz z googla na pierwszym miejscu, to chyba wersja z Knapikiem jeśli dobrze kojarzę.
Ja widziałem wersję czytaną przez Macieja Gudowskiego puszczaną na tvn i też daje radę
Od nie dawna jest w sieci ten film w wersji zgranej z VHS-u , czyta L . Szołajski (niestety tylko rmvb) , znam dobrze twój ból , ponieważ też nie cierpię większości tych dzisiejszych lektorów , a nie wszystko jest tak łatwo dzisiaj kupić na na VHS.
dzięki za info. pobrałem rmvb i nałożyłem dźwięk na wersje BRRip:) właśnie szkoda że nie ma już tych starych lektorów...
Knapik i Szołajski to najlepsi lektorzy ever, wcale Ci się nie dziwię że ten film zupełnie inaczej brzmi w ich "wykonaniu"
Trudno jednak będzie ich tu znaleźć
Od razu mówię, ja nie mam, ale cenię Twój gust :)