PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10044}

Tango i Cash

Tango & Cash
1989
7,0 63 tys. ocen
7,0 10 1 62716
6,3 31 krytyków
Tango i Cash
powrót do forum filmu Tango i Cash

na VHS , koniecznie musi byc z VHS jak za starych dobrych czasow gdzie lektorami byli Knapik ,
Szołajski , Popłonikowski i Szczotkowski :) z gory dzieki za odp

marcino241984

Wejdź na tą stronę - http://www.google.pl

Na środku masz taki biały prostokąt, w tym polu wpisz "tango i cash lektor" i naciśnij Enter (Taki klawisz po lewej stronie)

A jak chcesz żeby Ci ktoś wysłał pocztą kasetę VHS to zapomniałeś podać adresu :p

Fractal

po 1. nie ma tego filmu w wersji VHSRip w necie bo szukalem i dlatego napisalem tu.
po 2. adresu nie podaje sie do publicznego wgladu , po to jest priv

tak ze nie pokazales klasy madrzeniem sie....

marcino241984

Ja tylko chciałem pomóc. Wybacz lekką ironię ale to nie było za mądre pytanie.
Nie sprecyzowałeś czego dokładnie szukasz.
VHS ripa z lektorem? No to masz z googla na pierwszym miejscu, to chyba wersja z Knapikiem jeśli dobrze kojarzę.

Fractal

to chyba mamy inne google:) bo u mnie nic nie ma.... tak chodzi mi dokladnie o VHSRip...

ocenił(a) film na 6
marcino241984

Ja widziałem wersję czytaną przez Macieja Gudowskiego puszczaną na tvn i też daje radę

marcino241984

Od nie dawna jest w sieci ten film w wersji zgranej z VHS-u , czyta L . Szołajski (niestety tylko rmvb) , znam dobrze twój ból , ponieważ też nie cierpię większości tych dzisiejszych lektorów , a nie wszystko jest tak łatwo dzisiaj kupić na na VHS.

Siwy1984

dzięki za info. pobrałem rmvb i nałożyłem dźwięk na wersje BRRip:) właśnie szkoda że nie ma już tych starych lektorów...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 9
Fractal

Enter zazwyczaj jest po prawej stronie...

ocenił(a) film na 8
marcino241984

Knapik i Szołajski to najlepsi lektorzy ever, wcale Ci się nie dziwię że ten film zupełnie inaczej brzmi w ich "wykonaniu"
Trudno jednak będzie ich tu znaleźć
Od razu mówię, ja nie mam, ale cenię Twój gust :)

italodrone

niestety coraz trudniej o VHS, nawet na allegro wyprzedawane są już tylko jakieś tanie filmy...

marcino241984

na ebayu zobacz