PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=6413}

Tatuaż

In the Cut
2003
5,5 6,7 tys. ocen
5,5 10 1 6709
5,0 4 krytyków
Tatuaż
powrót do forum filmu Tatuaż

Ten film to poprostu kolejna szansa pokazania nago znanej aktorki by widzowie sie podniecili a nie ogladneli dobre mocne i ciekawe kino.
Jestem w stanie nazwac takie ,kinem zboczkow gdyz tylko z ta temnatyka ten film ma zwiazek.Pisze tak gdyz spodziewalem sie wlasnie dobrego seansu a dostalem kolejny Sliver,Monster balls,Basic istinct i tp.

Oczywiscie dla nas facetow to fajnie ze tak jest,ale mi chodzi tylko o to ze takie filmy powinny byc charakteryzowane jako takie jak pisze przez caly czas,a nie bumblenie ze ten film czy tamtem to wielkie kino bo ta czy tamta pokazala to czy tamto.Dlatego najwiekszym przykladem jest wlasnie film podany przezemnie powyzej za ktory Halle Berry dostala oscara,ale oczywiscie tylko dlatego ze pokazala calemu swiatu jka wyglada w calej okazalosci.

pozdrawiam wszystkim myslacych

użytkownik usunięty
animal448

Witam,
No cóż w innych filmach J.Campion też aktorki się rozbierały,a ja widziałem wiele innych filmów w których nagość aktora/ki była umotywowana moim zdaniem nie tym aby zaspokoić swoją ciekawość,ale po to by opisać scenę i przekazać inne treści aniżeli nagość sama w sobie-Przełamując fale,Piękna złośnica,Niedotykalne,Intymność,Świety dym,Dzika orchidea...mozna by wymieniać.
I dziękuję za pozdrowienia! :)