PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=609699}

Ted

2012
6,5 278 tys. ocen
6,5 10 1 277573
6,1 59 krytyków
Ted
powrót do forum filmu Ted

Dobry film!

ocenił(a) film na 7

Ted to nie tylko komedia. Ten film posiada bardzo dobre przesłanie, a mianowicie co w życiu jest naprawdę ważne. Można się nieźle pośmiać, ale momentami człowiek może się także wzruszyć. Polecam!

lostek815

mam nadzieję ,że TO żart co napisałeś?jakie przesłanie ? jakie wzruszenie?....Tylko ŻENADA ....i niesmak ...dla gówniarzy i mało rozwiniętych

ocenił(a) film na 7
janki37

Jak to jakie? Że w życiu najważniejsza jest miłość i powinno się szczególnie dbać o własną kobietę, która powinna być najważniejsza. Ważniejsza niż głupie imprezy z kumplami (w tym przypadku z pluszowym misiem). Każdy ma inne poczucie humoru. Im coś głupsze tym dla mnie śmieszniejsze, a nie jestem ani gówniarzem ani mało rozwinięty, więc uważaj co mówisz. Ciebie może śmieszy drętwy Jaś Fasola, a mnie nie - wybacz.

lostek815

.... wybaczam !!!! ....a jeszcze jedno - . bardzo "śmieszna" i z przesłaniem była scena na kasie w markecie ,gdzie "śmieszny" i obleśny miś zakończył swoją pyszną zabawę z mydłem w płynie na pysku :))) ubaw po pachy ;) i mnie to nie śmieszy - wybacz.

ocenił(a) film na 7
janki37

Również wybaczam. Z tym, że zauważ, że powiedziałem, że film miał przesłanie, a nie każda scena. Wspomniana przez Ciebie scena nie miała raczej dobrego przesłania, aczkolwiek owszem, była śmieszna - szczególnie jej koniec, kiedy stwierdził, że CHYBA przesadził. Jeszcze raz powtórzę - każdy ma inne poczucie humoru i ogólnie inny gust i musisz się z tym pogodzić i nie możesz obrażać kogoś tylko dlatego, że nie jest taki jak Ty. ;P

janki37

a co cię śmieszy jaka komedia jest dla ciebie dobra?

jacobs1983

ekstraklasa to Bareja,Rejs,Jak rozpętałem ,styl Chłopaki nie płaczą ,Killer oraz Louis de Funes ,Epoka Lodowcowa,Żywot Briana,Naga broń, oraz archiwum, czyli Bracia Marx , Flip i Flap :)))
1 liga to Blues Brothers,CK Dezerterzy,Seks w wielkim mieście,Gang dzikich wieprzy,Kac Vegas i wiele innych oraz niespodzianka To nie tak jak myslisz kotku ,..
nie trawie głupot w stylu Weekend,Kac Wawa,Gulczas,Ace Ventura czy własnie Ted

ocenił(a) film na 7
janki37

Lubisz Kac Vegas, a nie lubisz Teda? Dziwne. Przecież to równie głupie i równie śmieszne komedie. Podobnie jak Ace Ventura. Z innych które wymieniłeś to jedynie Epoka Lodowcowa może być, ale to jest film animowany, a nie komedia.

lostek815

Nie wiem jak reszcie ale mi najbardziej podobała się scena 'piorunową piosenką'. :D A co do przesłania to się zgadzam. Ma coś w sobie. Można by na ten temat dużo powiedzieć. Pozdrawiam. :D