Ted to nie tylko komedia. Ten film posiada bardzo dobre przesłanie, a mianowicie co w życiu jest naprawdę ważne. Można się nieźle pośmiać, ale momentami człowiek może się także wzruszyć. Polecam!
mam nadzieję ,że TO żart co napisałeś?jakie przesłanie ? jakie wzruszenie?....Tylko ŻENADA ....i niesmak ...dla gówniarzy i mało rozwiniętych
Jak to jakie? Że w życiu najważniejsza jest miłość i powinno się szczególnie dbać o własną kobietę, która powinna być najważniejsza. Ważniejsza niż głupie imprezy z kumplami (w tym przypadku z pluszowym misiem). Każdy ma inne poczucie humoru. Im coś głupsze tym dla mnie śmieszniejsze, a nie jestem ani gówniarzem ani mało rozwinięty, więc uważaj co mówisz. Ciebie może śmieszy drętwy Jaś Fasola, a mnie nie - wybacz.
.... wybaczam !!!! ....a jeszcze jedno - . bardzo "śmieszna" i z przesłaniem była scena na kasie w markecie ,gdzie "śmieszny" i obleśny miś zakończył swoją pyszną zabawę z mydłem w płynie na pysku :))) ubaw po pachy ;) i mnie to nie śmieszy - wybacz.
Również wybaczam. Z tym, że zauważ, że powiedziałem, że film miał przesłanie, a nie każda scena. Wspomniana przez Ciebie scena nie miała raczej dobrego przesłania, aczkolwiek owszem, była śmieszna - szczególnie jej koniec, kiedy stwierdził, że CHYBA przesadził. Jeszcze raz powtórzę - każdy ma inne poczucie humoru i ogólnie inny gust i musisz się z tym pogodzić i nie możesz obrażać kogoś tylko dlatego, że nie jest taki jak Ty. ;P
ekstraklasa to Bareja,Rejs,Jak rozpętałem ,styl Chłopaki nie płaczą ,Killer oraz Louis de Funes ,Epoka Lodowcowa,Żywot Briana,Naga broń, oraz archiwum, czyli Bracia Marx , Flip i Flap :)))
1 liga to Blues Brothers,CK Dezerterzy,Seks w wielkim mieście,Gang dzikich wieprzy,Kac Vegas i wiele innych oraz niespodzianka To nie tak jak myslisz kotku ,..
nie trawie głupot w stylu Weekend,Kac Wawa,Gulczas,Ace Ventura czy własnie Ted
Lubisz Kac Vegas, a nie lubisz Teda? Dziwne. Przecież to równie głupie i równie śmieszne komedie. Podobnie jak Ace Ventura. Z innych które wymieniłeś to jedynie Epoka Lodowcowa może być, ale to jest film animowany, a nie komedia.